Едва 15-годишната Естел Балбузанова вече може да се похвали с

...
Едва 15-годишната Естел Балбузанова вече може да се похвали с
Коментари Харесай

15-годишната щерка на Камен Куката с 3 пластични операции

Едва 15-годишната Естел Балбузанова към този момент може да се похвали с три пластични интервенции по себе си, научи „ Галерия “. Дъщерята на плевенския разбойник Камен Балбузанов-Куката има две пластики на носа и една – на устните, като съгласно осведомени възнамерява в най-скоро време да уголеми и бюста си.

Тъй като Естел няма навършено пълноправие, единодушие да легне под скалпела дава майка й Стела Балбузанова .

 

Съпругата на Куката също има много корекции по себе си и счита за обикновено щерка й да се тунингова. „ Естел към този момент е жена и има потребност от самочувствие! Като една уважаваща себе си дама, тя желае да е добре поддържана и не виждам нищо неприятно в това “, оправдава се пред свои близки Стела.

За външния си тип гангстерската дъщеря се доверява на едни от най-хубавите хирурзи у нас и не се скъпи за процедурите. По информация на „ Галерия “ единствено за двете си ринопластики Естел се охарчила 10 бона.

Всъщност, парите идват от джоба на баща й, който е зад решетките към този момент две години с обвиняване за рекет. Още когато Естел била 14-годишна, Куката й заръчал: „ Живей на макс “. И момичето прецизно съблюдава бащината повеля. Освен че не излиза от козметичните салони и харчи за пластични интервенции, Естел нонстоп купонясва по нощните заведения.

В учебно заведение не гледали с положително око на модифицираното лице на Естел, само че поради гангстерския статут на татко й никой не смеел и „ копче “ да й каже.

„ На 15 години, а по себе си има корекции за най-малко 20 бона “, разясняват нейни съученички. Освен заменен нос и нови джуки, тийнейджърката има и изкуствени мигли, както и непрестанен грим на веждите. Естел страдала и от съществени комплекси поради не изключително огромния си бюст, само че дала обещание на майка си да изчака най-малко до бала.

Междувременно, майка й също се подложи на няколко процедури и визията й е радикално друга. Допреди няколко месеца Стела бе копие на някогашната държанка на мъжа си Златка Райкова. Днес брачната половинка на Куката още веднъж е брюнетка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР