Едва 15 души ще влязат в новото издание на Биг

...
Едва 15 души ще влязат в новото издание на Биг
Коментари Харесай

15 съквартиранти влизат в къщата на Big Brother, но не обичайните, които познаваме

Едва 15 души ще влязат в новото издание на " Биг брат ". Първият риалити формат в България се завръща в ефира след години пауза. Кандидатите за присъединяване в Големия брат към този момент са хиляди, само че продуцентите ще сведат избора до единствено 15 души, научи " България Днес ".

В предаването ще влязат сякаш непопулярни персони, само че в действителност те са известни, само че единствено в интернет и не толкоз на необятната аудитория. Ще влязат по този начин известните освен в България, а и по света инфлуенсъри и съвсем няма да има естествен и елементарен човек в шоуто.

Къщата, в която ще се снима предаването, ще е ултрамодерна. Постройката ще бъде особено издигната за случая и ще бъде по финален вик - ще има всевъзможни улеснения и екстри. Това е заложено в контракта с компанията, която държи правата. Къде ще бъде точната локация, се пази в загадка, само че е ясно, че ще е наоколо до София.

Издигането на нова къща за Брадъра се наложи, защото предната бе разрушена. Преди 4 години палата, в който се снимаха всички до момента сезони на шоуто, бе съборена.

Очаква се стартът на шоуто да бъде на 16 септември. Все още не се знае и какъв брой време ще продължи самият формат. Както е известно, " Биг брат " е същински феномен най-много поради това, че се снима в действително време. Очаква се форматът да бъде не повече от 50 дни.

От Нова тв пък, която вършат предаването, към момента не са решили кой ще е водещ, откакто обичайното лице на " Брадъра " Ники Кънчев се завърна в конкурентната Би Ти Ви, с цел да води друго емблематично предаване " Стани богат ". Говори се за Димитър Рачков, само че той още не е дал отговор. " България Днес " научи, че малкия екран готви същински бомба с избора си на водещ, само че договарянията сред двете страни още не били приключени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР