Едва 11 месеца от последния вот испанците отново са призовани

...
Едва 11 месеца от последния вот испанците отново са призовани
Коментари Харесай

В Испания се провеждат предсрочни избори

Едва 11 месеца от последния избор испанците още веднъж са призовани да гласоподават на предварителни парламентарни избори , заяви АП.

Това е третият избор за последните четири години. Анализатори декларират, че Испания е в рецесия. Премиерът Санчес свика предварителните избори, откакто през вчерашния ден Народното събрание отхвърли проектобюджета на неговото държавно управление на малцинството.

Гласуването през днешния ден е тест за известността на социалиста Педро Санчес като министър председател. Той към този момент прикани гласоподавателите да го поддържат против връщането на десницата на власт.
 Село в Испания бойкотира изборите
Село в Испания бойкотира изборите

Над 30 години ръководещите не обръщат внимание на проблемите им

Социологическите изследвания демонстрират, че ново появилата се извънредно дясна партия " Вокс " съвсем несъмнено влиза в Народното събрание.

Това е явен сигнал, че испанците могат да заложат на Народната партия. Все отново първи в социологическите настройки са ръководещите социалисти с 30% . След тях идват Народната партия - 17%, а за трето място се борят " Вокс " с извънредно левите " Унидос подемос " и " Гражданите ", които събират към 12% поддръжка.
 Водещите партийни водачи в Испания кръстосаха шпаги в ТВ спор
Водещите партийни водачи в Испания кръстосаха шпаги в ТВ спор

По мотив предварителните парламентарни избори на 28 април
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР