Едрогърдата хубавица изби рибата с провокативни снимки и вече има

...
Едрогърдата хубавица изби рибата с провокативни снимки и вече има
Коментари Харесай

Инстаграм сензацията Васи: Отказах $500 000 за секс!

Едрогърдата красавица мазета рибата с провокативни фотоси и към този момент има над 1 милион почитатели в обществените мрежи. За съпоставяне, профилите на Григор Димитров и Николета Лозанова остават надалеч след нея.

Официалният профил на тенис звездата е с 855 000 фена, а Николета Лозанова е събрала „ само” 722 000.

„ Непрекъснато получавам неприлични оферти. Канят ме на вечери, желаят от мен да бъда придружителка, само че въобще не им отговарям”, споделя хубавицата.

19-годишната петричанка живее в Дортмунд, Германия и постоянно пуска фотоси в профила си в Инстаграм.

Публикуването в тази обществена мрежа се е трансформирало в публична работа за нея и то на цялостен работен ден.

„ Започнах преди шест месеца”, споделя Васи пред „ България днес”. „ Никой не ми е споделил по какъв начин се развива профил в Инстаграм. Не съм се задълбочавала да чета указания. Всичко потегли от единствено себе си. Много съм щастлива от изпълнената цел.

Хобито се трансформира в непрекъсната работа. Прекарвам огромна част от деня си в подготовка на фотоси и видеа. Започнах да изкарвам много пари. Търсят ме разнообразни компании, с цел да ги промотирам. Следващата ми цел е да реализира два милиона последователи”.

Чарът на българката се крие в предизвикателните й фотоси. На напред във времето са постоянно гърдите й, които постоянно се оказват и основен воин в разнообразни еротични фрагменти.

Хубавицата споделя още, че е получила предложение да се снима във филм, само че не за възрастни, а по-скоро хорър. Засега обаче отхвърля сходни предложения, защото мечтае да стане детска учителка и да се грижи за децата.

Мераклиите за сърцето на Васи могат да пият по една студена вода, защото от две години и половина е сгодена. Гаджето на хубавицата е руснак, който доста я обича и поддържа, хвали се самата тя.

Иначе хубавицата споделя, че е претърпяла значително компликации в предишното. Животът й е белязан от тежка житейска драма, диря като става жертва на анорексията.

„ Бях станала 35 кг в желанието да съм слаба и да наподобявам като модел”, спомня си хубавицата. Беше доста мъчно.
Лекувах се дълго време. Моето семейство ми оказа помощ ужасно много”, добавя още хубавицата.

Надарената госпожица стана обект на насмешки в мрежата, откакто майка й я похвали за достиженията, само че на нея не й пука. „ Не обръщам внимание на това”, споделя още хубавицата.

Девойката споделя драговолно и своето кредо за триумфа. „ Всяко обикновено момиче като мен, може да успее в инстаграм, в случай че има вяра в себе си и е активна”, прибавя хубавицата.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР