Еднояйчните близначки от американския щат Вирджиния се омъжиха по едно

...
Еднояйчните близначки от американския щат Вирджиния се омъжиха по едно
Коментари Харесай

Близначки родиха в един и същи ден, но с една огромна разлика

Еднояйчните близначки от американския щат Вирджиния се омъжиха едновременно и родиха в един и същи ден с разлика от единствено два часа, заяви Daily Star.

34-годишните Рейчъл и Ким Сондърс се срещнали с бъдещите си съпрузи през 2017 година на фестивал, отдаден на близнаците. Шест месеца след запознанството двете двойки се сгодили, а през 2018 година минаха под венчило.
Уникално: Двегодишно дете избави фамилията си от пожар
В Тексас двегодишно момченце избави фамилията си от избухналия в жилището им пожар, заяви Тexas News Today. Натан и Кайла Дал роман...
Прочети повече
През август 2020 година сестрите Сондърс схванаха за бременността. Девет месеца по-късно те отидоха в един и също родилен дом. Те споделиха, че са играли карти, преди да стартират раждането. Накрая родиха синове в един и същи ден с разлика от няколко единствено часа. Сега момчетата прекарват доста време дружно.

По-рано беше обявено, че в нигерийския град Нгво трима братя близнаци се ожениха в един и същи ден и отново в един и същи ден станаха татковци. Първоначално се говореше, че булките им също са тризнаци, само че се оказа, че не е по този начин.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР