Едновременно шеметно красива и много умна - такава е Алисия

...
Едновременно шеметно красива и много умна - такава е Алисия
Коментари Харесай

Шеметно красива и много умна - жената до Бернардо Силва

Едновременно шеметно красива и доста интелигентна - такава е Алисия Верандо, половинката в живота на звездата на Манчестър Сити Бернардо Силва, който несъмнено е щастливец с такава жена до себе си.

Самият португалски халф е измежду много интелигентните футболисти - факт, който потвърждава с играта си. Така че не е инцидентно, че неговата другарка има две дипломи. А това, че родената в Монте Карло хубавица е модел е единствено спомагателен бонус.

Алисия, която е на половина французойка и на половина португалка, приключва калифорнийския университет Фулертън с бакалавърска тапия по интернационален бизнес през 2015.

През 2016 пък прибавя и тапия по бизнес администрация и мениджмънт от бизнес учебното заведение в София Антиполис във Франция. През същата година тя среща и Силва до момента в който работи като стажант по маркетинг в Монако, където пък Бернардо играе.

Двамата мигновено си пасват и стартират да излизат. Вдъхновен от любовта, Силва направи свръхестествен сезон 2016-17, което му донесе и прехвърлянето в Ман Сити. Междувременно, Алисия към този момент бе проектов управител в клуба. Тя обаче избра любовта пред работата и отпътува за Манчестър дружно със своя обичан.

Това не ѝ пречи да се изявява като модел, а с непрекъснатите ѝ секси фотоси, не е изненада, че в Instagram има над 20 хиляди почитатели.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР