Едновременно модно, полезно, красиво и тренди - това е поддържането

...
Едновременно модно, полезно, красиво и тренди - това е поддържането
Коментари Харесай

Лифтинг ефект за лицето със сапун вместо химия на веждите: какво правим с времето в карантина - slava.bg

Едновременно фешън, потребно, красиво и модерно - това е поддържането на веждите, вместо с химия, под формата на всякакви брандирани артикули, със сапун - колкото по-обикновен, толкоз по-добре. А то, без друго, в този момент са доста на мода всевъзможни био- и органик разновидности на домашна основа.

Това е нашият седми л айфхак за времето в карантина. Ако следите трендовете, веждите се носят към този момент не изскубани и/или обагрени, изрисувани, изографисани, а естествени.

Колкото по-къдрави, толкоз по-добре. Как елементарно може да се реализира това в домашни условия? И да се разгори още веднъж огъня на любовта, вместо да се стига до домашно принуждение при ареста?

Или пък, да се сътвори неповторим имидж за посещаване на магазина или аптеката, което да посее зърната на бъдещи любови или най-малко флиртове, като му пристигна времето на свободата? Взема се четчицата за вежди, само че вместо артикул, на нея се нанася леко сапун.

Веждите се разчесват добре и грижливо нагоре. Така се придава спомагателен размер. Но има и още нещо значимо.

При това резултатът не е единствено физически, а и душевен въздействащ.

Третирани по този метод - с елементарен сапун, получаваме лифтинг имидж. Сиреч, кожата образно наподобява по-опъната, по-стегната, по-млада. С един патрон - два заека.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР