Едноръки джентълмени. Така Корнелия Нинова определи сегашната сглобка в нейното

...
Едноръки джентълмени. Така Корнелия Нинова определи сегашната сглобка в нейното
Коментари Харесай

Нинова: Едноръките джентълмени се превърнаха в многоръки търгаши

Едноръки джентълмени. Така Корнелия Нинова дефинира сегашната сглобка в нейното начало. " Защото тогава говореха за джентълменско съглашение, само че преди този момент по един представител на ПП-ДБ и от ГЕРБ бяха дали обещание да си отрежат по една ръка, в случай че се съберат ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия от парламентарната естрада.  

Нинова продължи с рецензиите по този начин:

" Та това нещо – Съюзът на едноръките джентълмени, се трансформира за 6 месеца в сглобка на многоръките търгаши. Защото те трансфораха политиката в вземане-даване. Само че на тезгяха е България и ползата на българския народ.

И се търгуват всеки ден или по няколко пъти дневно. И всеки ден, вие българските жители, получавате доказателства за тези наши думи “.

Лидерът на Българска социалистическа партия цитира събитията единствено през последните няколко часа: „ Кирил Петков в коридорите: „ Дерогацията би трябвало да се приключи от 1 март, приканвам ГЕРБ да си спазят и тази сделка “. Борисов, в коридорите: „ Когато нещо е контрактувано с нас, то минава. Дерогацията би трябвало да влезе незабавно. Гарантирам, че в случай че влезе дерогацията, ГЕРБ няма да мръдне. Ако мръдне си депозирам оставката “.

И добави: „ ГЕРБ освен мръдна, ГЕРБ направи салто мортале. Три оставки би трябвало да подаде до тази вечер Борисов “,

уточни още Корнелия Нинова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР