Едноминутното мълчание преди началото на днешната среща за Купата на

...
Едноминутното мълчание преди началото на днешната среща за Купата на
Коментари Харесай

Милан с черни ленти в памет на Коби Брайънт

Едноминутното безмълвие преди началото на днешната среща за Купата на Италия против Торино няма да е единствената респект, която от Милан ще отдадат на Коби Брайънт. Играчите ще носят и черни ленти в памет на Брайънт, оповестиха от клуба на формалните си профили в обществените мрежи, като подчертаха, че са получили особено позволение от Серия А за този собствен ход.

In agreement with @SerieA, tonight #ACMilan will wear the black armband in memory of Kobe Bryant, who died in a tragic helicopter crash together with his daughter Gianna Maria and 7 other victims. The whole San Siro will also pay a tribute just a few minutes away from kick off.
— AC Milan (@acmilan) January 28, 2020
“Милан ще излезе с черни ленти в памет на Коби Брайънт, който почина трагично в злополука с хеликоптер, дружно с щерка си Джиана-Мария и още 7 души. Сан Сиро ще отдаде дължимото и с минута безмълвие преди първия съдийски сигнал”, гласи формалното известие на Милан.

Легендарният американец, който е прекарал част от детството си в Италия и в никакъв случай не е крил обичта си към миланския гранд, загуби живота си на 41-годишна възраст в неделя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР