Едномесечната сервизна кампания у нас започна от днес Потребителите на

...
Едномесечната сервизна кампания у нас започна от днес Потребителите на
Коментари Харесай

Huawei предложи изгодна замяна на смартфон дисплеи

Едномесечната сервизна акция у нас стартира от през днешния ден

Потребителите на Huawei в България ще могат да заменят екрана на смарт телефоните си с отстъпка от 40% (източник: Huawei)

От през днешния ден тече едномесечна сервизна акция на Huawei, в границите на която потребителите на 8 известни модела смарт телефони с тази марка ще могат да заменят екраните си с отстъпка в цената от 40%, оповестиха от българския офис на компанията.
още по тематиката
Моделите, включени в акцията, са флагманите Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 и Huawei P20 Pro, Mate 10 Pro, Mate 20 lite, P20 lite, Mate 10 lite и най-новото попълнение – Huawei P smart 2019, прецизираха от компанията.

До 15 април притежателите на тези модели, които желаят да заменят екрана им, могат да посетят Центъра за обслужване на клиенти на Huawei в София (на улица „ Леге “ № 6), където ще получат отстъпка от цената за извънгаранционна замяна на своя екран, както и гратис предпазващо фолио.

Huawei е вторият по величина производител на смарт телефони в света. Брандът става все по-популярен в Европа, включително на пазара в България. На Световния мобилен конгрес в Барселона тази година Huawei показа и първия си сгъваем смарт телефон – модела Mate X.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР