Едноличния стил на управление, който искат да наложат от „Има

...
Едноличния стил на управление, който искат да наложат от „Има
Коментари Харесай

Хаджигенов: Това не е политическа детска градина, а политическа детска ясла

Едноличния жанр на ръководство, който желаят да наложат от „ ИТН “ няма по какъв начин да бъде подсилен, тъй като той няма да промени наложения през последните повече от 10 години властови модел. Това акцентира в студиото на „ Лице в лице “ депутатът от ИБГНИ адв. Николай Хаджигенов, откакто той и сътрудниците му оповестиха, че няма да застанат зад проектокабинета на Пламен Николов.

„ Ние не просто няма да подкрепим, ние ще гласуваме срещу – поради механизма на сформиране на държавното управление, поради тази нападателна самонадеясност, самодоволност, самодостатъчност, която ние е безпределно позната – 12 година живяхме в това “, акцентира Хаджигенов.

По думите му Има Такъв Народ механично са взели целите на Българска социалистическа партия и протестните партии, вкарали са ги в декларация и чакат против това да имат поддръжка в пленарна зала. „ Преди няколко дни споделих, че това е политическа детска градина, очевидно съм вдигнал равнището – това е политическа детска ясла (…) Когато би трябвало да се направи държавно управление на малцинството, което може да бъде бутнато безусловно всеки ден, би трябвало да имаме политическо съглашение “, изясни депутатът.

Той акцентира още преди предните избори е упорствал за „ общ фронт против ГЕРБ “, само че някои не престават да „ схващат политиката и ръководството като властнически акт “. По думите му не става дума за искане на постове, само че и в това време съставът на Министерски съвет не би трябвало да „ дава мотив за горделивост на всяка една ку-ку академия “.

Във връзка с провокиралото мощни реакции изявление на номинирания за силов вицепремиер Петър Илиев Николай Хаджигенов разясни: „ Петър Илиев не е казусът, той е проблем на различен вид компетентност, може би обвързвана с медицината (…) За шофьорска брошура желаят психотест, за политици – по кое време? Тази нападателна самоувереност може би е добре да мине през някаква форма на психотест. Имахме опция да следим композиция сред Волен Сидеров, Филчев в най-хубавите му години и Бойко Борисов – това защо ни е?! “

Вижте още във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР