Едноличната фирма Стройпроект на Христо Крушарски – собственик на пловдивския

...
Едноличната фирма Стройпроект на Христо Крушарски – собственик на пловдивския
Коментари Харесай

Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки - почти 2 пъти по-скъпо

Едноличната компания " Стройпроект " на Христо Крушарски – притежател на пловдивския футболен клуб " Локомотив ", ще избавя страната ни от градушки и през идващите четири години. Крушарски има 96% от акциите на футболния клуб.
Той е сключил на 9-ти май контракт за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна организация " Борба с градушките " на стойност 40 650 000 лв. с Данък добавена стойност , докладван през вчерашния ден (12 юни) в АОП.
Офертата на сдружението е 720 лв. с Данък добавена стойност за една ракета и 2,40 лева на километър за превоза им .
Оферта за присъединяване в процедурата е била подадена и от военния цех " Дунарит " АД - производител на авиационни, артилерийски и инженерни муниции, както и на артикули с гражданско предопределение като противоградни ракети и други Дружеството, което се трансформира в част от битката за наследството на КТБ и Цветан Василев, обаче е било отстранено, тъй като не е потвърдило, че през последните три години е направило доставки, сходни на предмета на публичната поръчка. А това е по този начин, тъй като от 2015 година насам, отново по контракт с ИА " Борба с градушките " точно " Стройпроект " извършва контракт за доставка на противоградните ракети. Тогава компанията на Крушарски е била единствен претендент. Контрактът от ноември 2015 година е за 22 464 000 лв. с Данък добавена стойност .
" Посочените от участника контракти демонстрират доставка на " неуправляеми авиационни ракети " и на " реактивни снаряди ". Въпреки че в мнението си участникът в детайли е описал правилото на работа на ракетите, това не демонстрира осъществяване на изиксването през последните три години, считано от крайния период за подаване на предложения участникът да е направил доставка/и на " противоградни ракети ", се сочи що се отнася до " Дунарит " в протокола на комисията, на която е бил предоставен изборът на реализатор.
Справка в Търговския указател сочи, че предприятието " Стройпроект " на Христо Крушарски е заложено като цялост в " Юробанк " против заем от 7 млн. лева В това число влиза и заводът му за противоградни ракети в Стара Загора.      
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР