Еднократната помощ за първокласник да остане 250 лева през предстоящата

...
Еднократната помощ за първокласник да остане 250 лева през предстоящата
Коментари Харесай

250 лв. еднократна помощ за първокласник идната учебна година

Еднократната помощ за първокласник да остане 250 лв. през идната образователна 2020/2021 година, предлага общественото министерство в план на разпореждане за подпомагането на записаните в държавните и общинските учебни заведения 7-годишни за покриване на част от разноските на фамилиите.

Парите се отпускат по реда на Закона за фамилни помощи за деца на фамилията не на всички фамилии, а единствено на тези, чийто средномесечен приход на член от фамилията за предходните 12 месеца е еднакъв или по-нисък от 450 лв..

Помощта се отпуска без рентабилен тест за деца с трайни увреждания, деца с един жив родител и за деца, настанени в фамилии на родственици и близки и приемни фамилии.

Очаква се наесен помощта да бъде отпусната за 43 800 деца, излиза наяве от отчета към постановлението на обществения министър Деница Сачева. За задачата от бюджета се отпускат 10 950 000 лева

Проектът е оповестен за едномесечно публично разискване, след което ще бъде гласуван от Министерския съвет. / offnews.bg

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР