Еднократна помощ в размер на 250 лв. да бъде отпусната

...
Еднократна помощ в размер на 250 лв. да бъде отпусната
Коментари Харесай

Еднократна помощ от 250 лв. за нуждаещи се семейства на 8-класици

Еднократна помощ в размер на 250 лева да бъде отпусната на нуждаещи се фамилии, чийто деца са записани в 8 клас.
Това излиза наяве от пост на Фейсбук страницата на премиера Бойко Борисов във връзка Международния ден на детето 1 юни. Предложението е на обществения министър Деница Сачева, утвърдено от премиера Бойко Борисов и ще бъде импортирано в парламентарната група на ГЕРБ като предложение в Народното събрание.

Това е моментът, в който огромен брой деца напущат просветителната система и държавното управление, и министър председателят са уверени, че това е мярка за тяхното задържане. Затова и помощта ще е обвързана с визитите в учебно заведение.
Премиерът твърди, че образованието постоянно е било приоритет за ръководството, а в последните години са вложени големи средства в бранша. Положени са и невиждани старания да върнат десетки хиляди деца в просветителната система.
Борисов благодари и на българските учители, които са посочили нововъведение и отдаденост по време на онлайн образованието. " За всички е значимо учителите да бъдат стимулирани, до момента в който правят работата си. Затова продължаваме да усилваме и възнагражденията им. "
А на децата пожелава да са " безгрижни, любознателни и усмихнати ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР