Едноименният тим на Дреновец финишира на 12-о място в току

...
Едноименният тим на Дреновец финишира на 12-о място в току
Коментари Харесай

Задоволство във ФК Дреновец

Едноименният отбор на Дреновец финишира на 12-о място в одеве приключилия сезон на Северозападната Трета лига. Треньорът Мартин Методиев разяснява пред Sportal.bg представянето на поверения му отбор.

„ При по този начин стеклите се условия през сезона няма по какъв начин да не съм удовлетворен от представянето ни. Когато през лятото започнах в Дреновец имаше подготвен тим. Гръбнакът му бяха шест опитни футболисти. Трябваше единствено да допълним състава с млади играчи. Въобще не ми е минавало през мозъка, че в следствие ще се борим за мястото си в групата. Ден преди началото на шампионата обаче точно опитните си потеглиха. Така ние се явихме за първата си среща от шампионата с група от 12 състезатели. Веднага привлякохме Андерсон Силва, Усман Дембеле и Денил Селимински. Отборът се сработваше в придвижване. В края на първия дял от акцията бяхме 13-и в класирането. За пролетта вдигнахме равнището с умел полузащитник какъвто е Ангел Каишев и двама състезатели от Бдин – Филип Георгиев и Теодор Тошев. Вече по-обиграни се представихме много по-силно. Победихме кандидата за върха Локомотив (Мездра), коравите сформира на Янтра (Полски Тръмбеш), Партизан (Червен бряг), Ювентус (Малчика) и завършихме наедно с намиращия се в напредък отбор на Севлиево. Изпуснахме успеха в още два, три мача “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР