Едногодишна стипендия за първата учебна година като студент – това

...
Едногодишна стипендия за първата учебна година като студент – това
Коментари Харесай

Лидл дава едногодишна стипендия като част от практикантската си програма

Едногодишна стипендия за първата образователна година като студент – това ще бъде огромната премия, която ще получи един от касиер-продавач практикантите, минали сполучливо практикантската стратегия на Лидл България.

Тазгодишното шесто издание на лятната платена процедура на компанията ще се организира от 16 юли до 31 август в магазините на веригата в цялата страна, като до 10 юни всички възпитаници в XI и XII клас могат да аплайват, като изпратят CV на [email protected].

След края на програмата практикантите ще могат да споделят своите усещания, като се включат в специфична анкета за противоположна връзка. Тя ще им обезпечи присъединяване и в лотария за спечелването на три награди. Като първа премия един от практикантите ще получи едногодишна стипендия в размер на 100 лева всеки месец за първата образователна година в интервала на следването си. Като втора и трета премия компанията ще даде месечни ваучери за храна на стойност 50 лева и 30 лева за интервал от 6 месеца.

Практикантската стратегия на Лидл България дава опция на младежите да подпишат първия си трудов контракт и да добият скъп професионален опит, като станат част от екипа на водача на търговията на дребно в Европа в продължение на месец и половина. За интервала на цялата процедура младежите ще получават чисто заплащане в размер на 540 лева при 6-часов работен ден, от понеделник до петък, както и спомагателни 60 лева под формата на ваучери за храна.

Всички претенденти би трябвало да имат навършени 18 години, както и да имат интерес в региона на търговията. Практикантите ще видят от вътрешната страна по какъв начин работи една огромна интернационална компания и ще имат опция да почерпят от богатия международен опит и практики на веригата. Те ще научат главните правила в връзката с клиенти, стоковата класификация, асортимента, както и какви са главните процеси и действия във водещата комерсиална верига. Те ще имат и наставник, който ще им помогне да се интегрират в екипа на компанията.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР