Едно знаково отсъствие бе регистрирано на погребението на Силва Зурлева

...
Едно знаково отсъствие бе регистрирано на погребението на Силва Зурлева
Коментари Харесай

Защо Стефан Димитров не дойде на погребението на Силва Зурлева?

Едно знаково неявяване бе записано на погребението на Силва Зурлева предходната седмица. На опелото в църквата „ Света София ” пристигнаха над 200 души, само че измежду тях изненадващо не беше композиторът Стефан Димитров, видя HotArena.

Той от години е измежду най-близките другари на именитата шефка на Нова телевизия. Знае се, че двамата даже са имали сантиментално въодушевление в предишното, преди всеки да открие своята половинка. Самата Зурлева не криеше, че сегашния брачен партньор на Богдана Карадочева е нейната огромна обич. Двамата са работили дружно – музиканта няколко години бе програмен шеф на медиата, негова е и музиката на прословутата ария на Нова телевизия.

Димитров обаче по този начин и не се появи на опелото, нито на погребението. Приятели на композитора описват, че той бил унищожен от нелепата гибел на Силва, на която доста държал и до през днешния ден. Нямал сили да се сбогува с нея, с цел да не рухне пред толкоз хора. Освен това не желаел да попада в епицентъра на медийните злословия. Според източници на „ Уикенд ”, създателят на едни от най-хубавите български песни е поднесъл цветя на гроба на Силва по-късно още същия ден. Той е поднесъл и съболезнованията на фамилията й.

„ Двамата си останаха доста близки и се чуваха непрестанно. Стефан я окуражаваше, когато тя бе отстранена от малкия екран и я убеждаваше да се впусне в ново начинние, тъй като е кадърен човек, цялостен с сила ”, описват техни другари.

Семейството на Силва Зурлева е отказало да се направи аутопсия , с цел да се разбере съответната причина за гибелта й. Дългогодишната шефка на Нова телевизия падна по стръмните стълби на къщата си в Ковачевица рано сутринта на 1 януари. Имаше клюки, че е получила инфаркт, защото в последно време имала сърдечни проблеми, или че е злоупотребила с алкохол. И двете версии обаче не дават отговор на истината – отнася се за безразсъден случай, а брачният партньор и дъщерята на Зурлева отказали да се прави аутопсия. Силва бе положена в затворен бял ковчег. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР