Едно време тук са се размотавали сърфисти. Сега мястото е

...
Едно време тук са се размотавали сърфисти. Сега мястото е
Коментари Харесай

Райско кътче с адрес Коста Рика

Едно време тук са се размотавали сърфисти. Сега мястото е трансформирано в изумително хубав хотел, наименуван Gilded Iguana Hotel. Дизайнът е актуален. Въпреки всички усъвършенствания, той е запазил част от предходната си атмосфера.
Набира се в курортния град Носара, Коста Рика.
Едновремешният хотел е към този момент по-голям и освежен под управлението на архитектурно студио Saxe, чието седалище се намира в Сан Хосе. То е профилирано в основаването на красиви бутикови хотелски дизайни.

Заедно със притежателите архитектите възвръщат и вдъхват нов живот на дървената къща. Приложени са технология за икономисване на енергия. Тук ще видите слънчеви фотоволтаични панели и система за преработване на водата.

Gilded Iguana Hotel се намира на повърхност към 57 500 кв. фута. Разполага с рецепция, спа зона, ресторант, спални пространства и басейн, който се намира в сърцето на целия парцел.
Реновираната къща образно е обвързвана с всички нови структури. Използвани са естествени материали.

Хотелът е планиран по този начин, че да реализира съразмерен „ разговор “ сред тропическата еднаквост на предишното и новия жанр, който е по-съвременен. Като резултат постигнахме една отпускаща атмосфера и запазихме остарелия дух, споделя Бенджамин Гарсия Сакс, проектант и създател на студио Saxe.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР