Едно семейство се озова в абсурдната ситуация да пробива бетонни

...
Едно семейство се озова в абсурдната ситуация да пробива бетонни
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Семейство пробива бетонни плочи, за да влезе в дома си ВИДЕО

Едно семейство се озова в неуместната обстановка да пробива бетонни плочи, с цел да влезе в личния си дом, а повода за нелепата обстановка се оказва правосъдно решение.

Семейство Сеизови изпадат в невероятен капан след наложително осъществяване на заповед за унищожаване на противозаконен градеж, разбираме от репортаж по Нова тв.

Представете си мъж, който крепко върти стоманен лост, и се пробва да пробие дупка на средата на гаража си. Но, не с цел да изкопае канал за промяна на маслото на фамилната кола, а с цел да прокопае тунел към хола на дома си.

След няколко десетилетия междусъседска война приключва с дефинитивно решение на последна инстанция. А на изгубилите не им остава нищо друго, с изключение на да пробият няколко бетонни плочи, да срежат на две фамилната спалня и да се надяват, че терасата им няма да падне.

"Дойдоха и започнаха да разрушават. Ние стояхме затворени вътре, като заложници ", споделя покъртителната история Атанаска Сеизова.

"Община Велинград извършва решение на Върховен касационен съд, което не предстои на обжалване. Премахването на въпросното нелегално строителство би трябвало да бъде изпълнено ", сподели зам.-кметът на Община Велинград Светла Томова.

"Освен, че нямаме тоалетна и баня няма да имаме и вход. Не мога да изляза и да се прибера от личната си къща ", разяснява фамилията.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР