Едно пътуване невинаги е свързано с дълго планиране и обмисляне.

...
Едно пътуване невинаги е свързано с дълго планиране и обмисляне.
Коментари Харесай

24 май – идеи за дълъг уикенд в България

Едно пътешестване не всеки път е обвързвано с дълго обмисляне и обсъждане. След броени дни е 24 май, който ще ни даде опция за 3 следващи почивни дни, в които да се отдадем на разходки и отмора отвън града. Къде можем да прекараме почивката си и какъв брой ще ни коства това в последния миг, описват от онлайн туристическа организация eSky.
Софиянци, които нямат самообладание да отидат до морето, могат да го създадат с полетите до Варна на националния ни транспортьор и двупосочни самолетни билети от 80 евро. Хотелскотото настаняване за интервала стартира от 12 евро за нощувка. 3-звездни хотели можете да намерите за 23 евро, а в случай че предпочитате да се поглезите в хотел с 5 звезди, цените стартират от 59 евро за двойна стая.
Пловдив постоянно е добра концепция - европейска столица на културата за 2019, град с доста история, забележителности, галерии, музеи, забавни арт места за посещаване и кондензиран нощният живот. Настаняването е разнообразно - от къщи за посетители на цени от 15 евро, 4-звездни хотели за към 40 евро и 5 звезди за 86 евро с включена закуска.
Ако предпочитате разходка измежду природата, можете да отидете до Седемте рилски езера, стига да не ви тормози по-студеното време. Можете да отседнете в Сапарева баня, където цената за нощувка започва от 15 евро. Друга алтернатива са Крушунските водопади и Деветашката пещера или пък по този начин известната в последно време пещера Дяволското гърло. Можете да отседнете в региона на Триград на цени, започващи от 17 евро за нощувка.
Имате потребност от отмора и релакс? Цените на 4-звездните СПА хотели в центъра на Девин стартират от 56 евро с включена закуска, СПА във Велинград ще ви коства 40 евро, а във Вършец 56 евро плюс закуска.
Все още има много свободни места, а резервациите си можете да извършите бързо и елементарно онлайн.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР