Едно отделение делят Стоянка Мутафова и Стефан Данаилов във ВМА.

...
Едно отделение делят Стоянка Мутафова и Стефан Данаилов във ВМА.
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова и Ламбо в една стая

Едно поделение разделят Стоянка Мутафова и Стефан Данаилов във ВМА. Дъщерята на актрисата Мария Грубешлиева показа, че е помолила да пратят майка й от Правителствена болница във ВМА, където счита, че са най-хубавите експерти, научи HotArena .

„ Изключително съм признателна на военачалник Венцислав Мутафчийски, който ми спомага, с цел да транспортираме мама до там.

Смятам, че докторите във ВМА са най-хубавите експерти у нас ”, споделя Мария.

„ Може би са в една стаясъс Стефан Данаилов. Ние с мама постоянно сме били в прелестни връзки с Ламбо и фамилията му ”, добавя още тя.

Грубешлиева не разяснява положението на майка си, нито аргументите за преместването. Заявява единствено, че не й е била предоставяна съответна информация за здравето й, написа " България през днешния ден ".

„ Мама сега е по-добре. Не мога да кажа, че е в съвършено здраве, има усъвършенстване в положението й, само че не желая да дърпам дявола за опашката и да настоявам, че ще се оправи от раз и незабавно ще стане да си вървим.

Сега съм обнадеждена, че ще се погрижат за нея съвършено ”, споделя още Муки.

Дъщерята на театралната прима е неразделно до нея, приказва й и и споделя разнообразни случки. А Мутафова реагира като стиска ръката й или мига и „ приказва ” с очи.

„ Не желая доста да я напъвам. И виждам да съм в положително здраве, когато съм при нея, с цел да не я хване някакъв стомашен вирус. ”, споделя още Муки.

Домашните любимци на актрисата – котка и куче, също са загрижени за нея и са се затъжили за стопанката си. „ Кучето влиза в чантата ми, когато потегли за болничното заведение. Понякога скимти, като се върна, аз му приказвам, като че ли ме схваща и му липсва Стоянка ”, споделя още Муки.

Въпреки паниките към майка й, тя не губи вяра.

„ Моля се доста. Разчитам на Господ, държа се поради майка ми, и поради всички, които ме поддържат, и поради животните ”, споделя Муки.

Има усъвършенстване и в положението на Данаилов. Ламбо към този момент е контактен и приказва, само че свижданията са извънредно лимитирани. Племенницата му Росица Обрешкова едвам е съумяла да го види за 5 минути и споделя, че не вижда смяна в положението му, само че и не се утежнява, което я обнадеждава.

Рехабилитацията на артиста продължава и лекарите се стараят той да не се обездвижва.

Желаем триумф и цялостно възобновяване и на двамата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР