Едно от златните момичета, спечелили бронзов медал на олимпиадата в

Едно от златните момичета, спечелили бронзов медал на олимпиадата в ...

Гимнастичката Цвети Найденова с таен обожател.


Едно от златните момичета, спечелили бронзов медал на олимпиадата в Рио, се похвали с красиви червени рози. Цуцката, както самата тя се нарича, очевидно е трогната от жеста и сияе с цветето в ръка. Феновете й вече изразяват съмнение дали тя отново не е влюбена.

От няколко месеца гимнастичката е без гадже и до този момент се радваше на свободата си. За последно тя бе заедно с рапъра Марсел, който е известен с просташки текстове и не особено стойностни парчета, а клиповете на песните му са на ръба на порното. Връзката между него и Цвети не се харесваше на шефката на федерацията Илиана Раева. Според нея тя разваляла имиджа на ансамбъла, пише "България Днес".

Цуцката се пенсионира като гимнастичка и думата на Раева вече не е закон за нея. Тя прекара цяло лято в пътешествия и почивки на морето, като основно бе в женска компания. Но по всичко изглежда, че няколко месеца след тежката си раздяла с Марсел тя е готова за ново предизвикателство в любовта. Както повечето си колежки от ансамбъла Цуцката си пада по лоши момчета. Преди Марсел, известен с "хитовете" си "Животът е пари", "Мангизи" и "Ташак работа", гимнастичката ходеше с борец. В медиите тя бе свързвана и с Любомир Симеонов - Любо Чука, но впоследствие стана ясно, че двамата са просто приятели.

Източник: bnews.bg