Едно от златните момичета по художествена гимнастика на България –

...
Едно от златните момичета по художествена гимнастика на България –
Коментари Харесай

Ренета Камберова с още един успех! Този път в света на красотата

Едно от златните девойки по художествена гимнастика на България – Ренета Камберова, реализира още един триумф. Този път той е отвън спорта и е сферата на хубостта.

Преди към две години Рени стартира свое начинание, за което мечтаеше още по време на спортната си кариера – откри личен салон (Sorbet Beauty Studio). За напълно малко време студиото се трансформира в обичано място на много гости, които откриват изключителни грижи от същински експерти.

Така пристигна време и за първата огромна и влиятелна премия. Sorbet Beauty Studio стана победител в категорията “Beauty студио” на XXII награди за мода, жанр и бизнес 2019 във Варна.
 Събитието се провежда по концепция на Красимир Недялков. Церемонията в морската ни столица бе красива, стилна и приятна, като мина под мотото “А можем ли да бъдем по-добри?” – благотворителна идея в помощ на дом за деца лишени от родителска грижа “Княгиня Надежда”.

Успехът на Sorbet Beauty Studio нямаше да бъде, в случай че през цялото време дружно с Ренета Камберова не е и другият притежател – Сабина Ташева. Именно двете дами участваха на церемонията във Варна, с цел да вземат почетната грамота и статуетка на спечелилите.

Още на старта на своето начинание двете взеха решение да заложат на високочествените артикули на козметиката Anna Lotan, която е определена четири пъти за козметика на годината. Нейни извънредни вносители за България са Мартина и Коко Колеви. Те са козметичната част от екипа на Sorbet Beauty Studio. Салонът е водещ в образованията по маникюр, педикюр и ноктопластика, козметиката и фризьорството.
 “Много благодаря на уредниците за премията. Това значи доста за нас, тъй като виждаме, че нашият труд е оценен. Да бъдем измежду най-хубавите е голяма чест за нас. Много благодаря и на екипа, който работи неуморно, с цел да може нашето студио да бъде това, което е. Тази премия ни слага още по-високи отговорности пред нашите клиенти, които са най-важни за нас “, сподели Ренета Камберова и се обърна към всички евентуални клиенти: “Заповядайте при нас! Вратите са отворени за всички. Ще създадем по този начин, че времето прекарано при нас, да бъде наслаждение за вас и да си тръгнете с усмивка на лице…”

beautyinsport.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР