Едно от златните момичета на България Християна Тодорова отново е

...
Едно от златните момичета на България Християна Тодорова отново е
Коментари Харесай

„Златната“ Християна скъса с гаджето

Едно от " златните девойки " на България Християна Тодорова още веднъж е сама. Чаровната някогашна гимнастичка от ансамбъла се е разделила с гаджето си Мишо, научи HotArena.

Двамата не са дружно от пролетта. Основната причина за края на връзката им най-вероятно е дистанцията. Мишо е от Варна, само че работи в Ню Йорк. Преди това е приключил " Харвард ". Самата Хриси загатна, че още веднъж е сама, неотдавна в тв изявление. Там на въпрос с какво един мъж може да завоюва сърцето й отговори много загадъчно.

" С отношение. Абсолютно с нищо друго. Това го осъзнах неотдавна от персонален опит. Липсва ли му отношението на един мъж към една жена, значи му липсва всичко и нищо друго не може да го размени ", показа гимнастичката.

Явно нещо в отношението на Мишо към нея не е било на нужното равнище.

Християна и младежът бяха дружно към две години. Те се срещнаха след олимпиадата в Рио де Жанейро, където Тодорова и съотборничките й завоюваха бронзови медали. От самото начало на връзката им двамата не спираха да си провеждат сантиментални пътувания до разнообразни красиви кътчета по света. Първата им екскурзия бе до Италия. Те посетиха Венеция и Флоренция. След това бяха на Френската Ривиера. Последната им обща почивка бе на Бали в края на предходната година, написа " България Днес ".

След това Християна работи известно време в Пуерто Рико, където учи тамошните девойки на гимнастика. Именно някъде към престоя й в екзотичната страна е пристигнал и краят на връзката й с Мишо.

" Колкото и да я търсиш любовта, в случай че тя не е подготвена да те открие, каквото и да правиш, няма да се получи. Всичко се случва тъкмо тогава, когато би трябвало. Нито по-рано, нито по-късно ", безапелационна е тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР