Едно от водещите лица на ИТН - Ива Митева, председател

...
Едно от водещите лица на ИТН - Ива Митева, председател
Коментари Харесай

Ива Митева допусна, че този път ИТН ще направи кабинет

Едно от водещите лица на Има Такъв Народ - Ива Митева, ръководител на Народното събрание в късия му мандат след 4 април - позволи, че партията ще опита да сформира държавно управление след новите избори. При мандата рулетка предния път групировката на Слави Трифонова отхвърли да предложи министри. " Моето вътрешно разбиране е, че ще се опитаме да създадем държавно управление, доколкото това е допустимо и дава отговор в действителност на нашето разбиране и мисленето ни. В предходния парламент беше доста мъчно да се работи. Когато работите нещо, в действителност би трябвало да го вършиме с добър партньор  - да знаете, че имате дума против себе си, на която постоянно можете да разчитате ", съобщи тя пред Нова телевизия. Все отново Митева посочи, че първо би трябвало да се види резултатът от вота на 11 юли. 

На въпрос в каква степен е допустимо с мандата на една от партиите на митинга да се удължи ръководството на актуалното служебно държавно управление, тя отговори, че това е комплицирана композиция. " Нека да не бързаме. дано да седнем да обсъдим и до какви решения ще стигнем ", добави Митева.

Тя даде отрицателна оценка на работата на Иван Гешев. „ Явно основният прокурор не си е приключил работата от това, което виждаме -  включително налагането на наказания от страна на Съединени американски щати “, сподели Митева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР