Едно от сериозните предизвикателства пред купувачите на имоти ново строителство

...
Едно от сериозните предизвикателства пред купувачите на имоти ново строителство
Коментари Харесай

Изберете своя нов дом с опция до ключ в луксозните жилищни сгради на ТАСКОВ & СТОЯНОВ

Едно от сериозните провокации пред купувачите на парцели ново строителство през последните години е потребността от повсеместен ремонт и довършителни работи, с цел да стане жилището обитаемо. Без значение дали покупката е била за лично прилагане или инвестиция, постоянно завършването му лишава месеци, голяма част от личнотo време на притежателя, стрес от организация на майстори, а постоянно и консумиране на прекалено много средства. Друг главен проблем е намирането на майстори, изключително опитни и старателни такива, които с изключение на качество и експедитивност, могат да предложат и рационална цена за своите услуги. Всеки от нас, който е имал задачата да работи с майстори, е наясно през какво следва да премине, с цел да реализира стремежи тип на своето новозакупено жилище.

Строително-предприемаческа компания ТАСКОВ & СТОЯНОВ е един от дребното потвърдени вложители на пазара, които демонстрират схващане по този главен проблем и към този момент оферират на клиентите си опцията, против невисока добавка към цената на " шпакловка и замазка " да получат своя нов парцел изцяло приключен " до ключ " и подготвен за обзавеждане. Компанията носи цялостна отговорност за цялостната организация на работните процеси, качествения надзор, спазването на периодите и отстраняването на възможните забележки.

Опцията довеждане докрай " до ключ " се предлага за всички жилища в двете настоящо строящи се здания на и . Компанията възнамерява да вкара тази опция и за всички свои бъдещи здания. Купувачите могат сами да избират дали желаят да закупят жилището в необятно познатия вид " по БДС - на шпакловка и замазка " или изцяло приключено " до ключ и готово за обзавеждане ".

По втората алтернатива ( " до ключ " ) клиентът може да избира дали да се възползва от общоприетия пример на довеждане докрай, който планува финиш по авансово одобрен дизайн и с материали и разцветки, ясно и тъкмо закрепени в утвърден от вложителя интериорен план. Завършването по общоприет пример планува вложение на висок-среден клас материали от водещи производители като: интериорни порти Portadoors (модел Porta Décor), паркет BERG 8мм, хигиеничен фаянс Roca (модел Duplo one), душ Fayans, първокачествен гранитогрес Marazzi (размер 60x60, серия Marble Look), ключове и контакти Schneider Electric.



Завършването по общоприет пример включва следните действия и материaли:

• Стени и тавани - тънко шпакловани и боядисани с бял латекс;

• Подови настилки в преддверие, коридори, дневна и спални — висок клас ламиниран паркет;

• Бани и тоалетни — изцяло приключени с плочки, санитария и аксесоари за баня, в това число тоалетна паница с вградена конструкция, умивалници с батерия, душ, стъклен параван/преграда за душ зона, линейни сифони за баня, тоалетна и душ зона, вентилатор за отдушник, долап за баня и огледало, държачи за тоалетна хартия, хавлиени кърпи и такъми за миене. Окачен таван за баня от влагоустойчив гипсокартон, с инсталирано осветяване — лунички.

• Подпрозоречни первази от PVC в цвета на стените

• Интериорни порти за всяка обособена стая

• Осветление за дневни, спални и коридори на жилището — не е включено; По общоприетия вид за довеждане докрай " до ключ ", разказан нагоре, клиентите заплащат закрепена добавка до на €180 (без ДДС) на квадратен метър, по отношение на чистата светла повърхност на жилището. Срокът за довеждане докрай е до 2 месеца след приемането на Разрешение за прилагане (Акт 16) на постройката.

Освен общоприет вид за довеждане докрай " до ключ " компания ТАСКОВ & СТОЯНОВ предлага и довършителни работи по самостоятелен план, направен от професионален интериорен дизайнер на клиента, или от дизайнера на компанията. Индивидуалният план няма никакви ограничавания в материалите, цветовите решения, модели, марки и клас на материалите. Дизайнерът съветва клиента, по отношение на неговия усет и бюджет, и изготвя утвърден от клиента план, по който експертите, подбрани и следени от ТАСКОВ & СТОЯНОВ правят ремонта до ключ. Цената на материалите и довършителните работи зависят от определените такива от клиента. Срокът за довеждане докрай " до ключ " по самостоятелен план е по договаряне и значително зависи от сложността на осъществяването и съществуването на мечтаните от клиента материали, огромна част от които се доставят по самостоятелна поръчка и изискват избран период на доставка.

Към сегашния миг клиентите на компанията могат да се възползват от услугите по довеждане докрай " до ключ " в двете новостроящи се здания:

 фотография: ТАСКОВ & СТОЯНОВ
— първата healthy building постройка в България, проектирана с задачата да обезпечи здравословен живот на своите жители. Разположена на втора линия на бул. " Симеоновско шосе ", тъкмо до търговски център " Фантастико ", тя предлага новаторски строителни материали и технологии, с които се реализира удобна жилищна среда - влагорегулиращи стени с естествени " дишащи " варови мазилки, алуминиева дограма Alumil с троен стъклопакет, високотехнологична фаса с керамични плочи Laminam, шумоизолирани " двойни зидове - сандвич " от тухлени блокове WIENERBERGER, общи елементи с настилки от гладък гранит, асансьори KONE. Планира се постройката да бъде сертифицирана и по интернационалните стандарти EDGE (за енергийна ефективност) и WELL (за удобна среда на живот). OKINAWA ще разполага още със самопромивен филтър за питейна вода и луксозна японска дзен градина. Всяко жилище се предлага с положено подово отопление REHAU, включено в цената.
Цени в началния стадий на строителството: 1193 - 1417 €/м² (без ДДС) за жилища по БДС.

За жилища приключени " до ключ " + 180 €/кв.м (без ДДС) добавка към цената по БДС.

Без комисиона от купувача! Още информация и свободни за покупка парцели, вижте или на формалния уебсайт на компанията !

 фотография: ТАСКОВ & СТОЯНОВ
— качествена постройка във заключителен стадий на строителство (получен Акт 15), ситуирана до новия бул. " Крикор Азарян " в кв. " Малинова котловина ". Страхотна капиталова опция заради близостта до университетите на Студентски град, голям брой улеснения и бъдеща станция на метро. При построяването се употребяват само първокласни материали - тухли WIENERBERGER, фасада и топлоизолационен пакет BAUMIT, 5-камерна PVC дограма REHAU, асансьори ORONA. Отоплението е на газ посредством самостоятелно котле за всеки апартамент.
Налични за продажба са 2 двустайни жилището:
Цени на получен АКТ 15 по БДС: двустайни жилища на цени €86 300 и €88 600 (без ДДС); Завършени " до ключ ": €97 807 и €100 413 (без ДДС;)
Без комисиона от купувача! Предвидено довеждане докрай с Акт 16 - юни 2023 година.

Още информация и свободни за покупка парцели, вижте или на формалния уебсайт на компанията !

 

* съдържаниe на Luximmo
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР