Едно от сериозните имена в британския бокс - Питър Фюри,

...
Едно от сериозните имена в британския бокс - Питър Фюри,
Коментари Харесай

Британски треньор предупреди Джошуа: Внимавай с Кубрат Пулев

Едно от сериозните имена в английския бокс - Питър Фюри, предизвести Антъни Джошуа да не подценява заплахата Кубрат Пулев. Треньорът, който е чичо на Тайсън Фюри и води подготовките освен на него, само че и братовчед му Хюи, направи коментар пред Sky Sports по тематиката.

" Пулев е мощен, не трябва да се гледа на него отвисоко - сподели Питър Фюри. - Той доста добър боксьор. Научил е доста през годините, опитът му е сериозен. След загубата от Кличко в мача за купата, той узря доста.

Защитава се чудесно, има доста положителни къси удари, без да е нокаутьор. Няма да е елементарно да бъде свален. Търпелив е, устойчив е, не бърза за на никое място и може да употребява цялата дълготрайност на рундовете.

Ще бъде отличен мач за гледане и Антъни би трябвало да е подготвен за сериозна борба. Може да се случи всичко, в случай че Джошуа и Пулев застанат сред въжетата.

Непредвидим мач. Ей Джей евентуално ще е спокоен след успеха над Руис, което значи, че ще е още по-добър. "

Питър Фюри познава чудесно българския боксьор, откакто Хюи имаше мач против него в София предходната година.

Днес или на следващия ден се чака окончателното решение от договарянията сред ръководителите на версиите IBF и WBO за това кой ще е идващият противник на Джошуа за купата.

Пулев има съперник в лицето на Олександър Усик, само че е считан за любимец да завоюва правото да излезе против първенеца първи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР