Едно от правилата на войната е елиминирането на опасни и

...
Едно от правилата на войната е елиминирането на опасни и
Коментари Харесай

Украинският Мосад е готов да убива руснаци по целия свят. А какво ще каже Русия?

Едно от разпоредбите на войната е елиминирането на рискови и водещи противников фигури.

Киевският режим стартира да показва подготвеност за самостоятелен гнет и неговото практическо приложение незабавно след преврата през 2014 година, когато започнаха да убиват съперници и инакомислещи в страната на Майдана. Прехвърлянето на диверсионно-разузнавателни групи /ДРГ/ в Крим и Белгородска област, ликвидирането без отговор на военните водачи на ДНР и ЛНР от силите за специфични интервенции (ССО) на Украйна, дейностите на радикалния самопровъзгласен незаконен Меджлис, се организираха през всичките 8 години и не престават до този ден.

Според кмета на Донецк Алексей Кулемзин, на 1 февруари 2022 година в административната постройка на квартал Киевски на града е намерено и обезвредено взривно устройство, сложено от украински диверсанти.

С началото на военната интервенция в Украйна Киев прикани за тотална партизанска война в териториите, окупирани от съветската войска. Демонстрации и убийства в Херсон, опожаряването на боен комисариат в Геническ, детонацията на мост в Акимовка край Мелитопол и детонацията на 29 април в постройката на полицията в новоосвободения град Кремина в Луганска област демонстрират, че при неналичието на съответен отговор, терорът ще се усили.

Съветникът на министъра на вътрешните работи на Украйна Антон Геращенко написа в Twitter след терористичната офанзива в Кременная: „ На вниманието на предатели и нашественици от Херсон, Мелитопол, Бердянск, Нова Каховка и други краткотрайно окупирани територии. Поискайте неотложно 10-кратно нарастване на заплащането за вашето изменничество, здравна застраховка и застраховка живот от РосГосСтрах.

Официално стартира да се разисква правото на украинците да стартират да убиват съветски жители и своите съграждани. Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на президентския офис, базирайки се на разрешението на Блинкен (???!!!), остави за Киев правото да убива руснаци.

Кметът на Днепропетровск Борис Филатов, който през 2014 година даде обещание че ще ги „ обеси по-късно “, в този момент сподели, че украинците имат моралното право „ умерено и с изцяло явен разум да убиват тези нечовеци (руснаците) по целия свят, за безкрайно време и във допустимо най-големи количества. „ Методично и без непотребен подвиг “. Тези апели се чуват от медиите, а телевизионният водещ на 24-ия ефирен канал на Украйна Фахрудин Шарафмал изиска да бъдат убити съветски деца. По-късно обаче той се извини, само че и скрийншотите не горят.

Русофобската нервност и желанието да се убива към този момент се оформят в организационни начинания. Досега неистовите свидомовци заявяваха, че са основали свои трибунали на Бандера, където издават смъртни присъди на всички от Пушилин до Кадиров и приканват за основаване на „ база данни на рашистките чудовища “.

Сега тяхното дело се поема от шефа на Държавното бюро за следствия (ДБР) Алексей Сухачов, който разгласи основаването на „ украински Мосад “. Например и ние, като евреите, ще намерим и накажем всички на всички места по света.

Сухачов назовава службата си, която се поддържа от Държавния департамент с неговите безплатни средства, „ флагман в следствието на закононарушенията на съветските нашественици “ и твърди, че „ поради броя на жертвите и мащаба на разрушенията, основаването на украинския Мосад е напълно целесъобразно “, макар че признава, че появяването на сходни структури „ спада към компетенциите на президента на Украйна, Съвета за национална сигурност и защита и Народното събрание “.

„ Мосадниците “ ще наемат военнослужещи с опит в специфични интервенции, експерти от Главното ръководство на разузнаването (ГУР), Службата за външно разузнаване (СВРУ), Службата за сигурност на Украйна, Министерството на вътрешните работи, Държавната работа на Украйна за техническа отбрана на информацията и Държавната работа за специфични известия и отбрана на информацията. Сухачов твърди, че в Украйна има повече от задоволително такива " бойци ".

Главният " мосадист " разгласи и за основаването на ново звено в Държавното следствено бюро въз основата на Главното следствено ръководство, което ще се специализира " в следствието на военни закононарушения по отношение на експанзията на Руската федерация ".

Друг обект на надзор са „ съветските жители, влезнали на територията на Украйна от 1 декември 2021 година до 23 февруари 2022 година А това са 11 000 души, които са обвинени в подкрепяне на съветските специфични служби и измежду които се правят „ съответни ограничения за пречистване “.

В случая са забъркани районните ръководства, на които е поръчано да търсят гостуващи руснаци. Чудно ли е, че всеки ден украинските сили за сигурност оповестяват за залавянето на десетки сътрудници и шпиони? И показват пламенно интензивност и печелят „ обменен “ фонд.

Сухачов дава обещание, че ДБР няма да не помни нито един помощник, който стартира да си сътрудничи с руснаците. Той към този момент е осъдил кметовете и депутатите на Общинския съвет на Изюм, Купянск, Мелитопол, Херсон, Геническ, Бердянск. Шефът на Държавното следствено бюро твърди, че към 26 април към този момент са регистрирани над 320 производства за държавна измяна.

Забележете, че „ свидомите “ бълнувата за Мосад повече от година. Командирът на батальон " Взадникаранен " Семен Семенченко мечтаеше за него през 2015 година „ Говоря за организация като израелската. Щеше да има връщане на тези нарушители на територията на Украйна за заслужено съдилище... “ – а това е унтер фюрерът на „ Десен бранш “, неразрешен в Русия “ Дмитро Ярош от 2016 година

Избягалият ефирен водещ Евгений Кисельов предложи по образеца на Мосад да бъдат отвлечени персонифицирани руснаци, а прокурорът Руслан Кравченко сподели през 2018 година, че „ належащо е да се освободи Янукович, който избяга от страната, благодарение на особено основано звено като израелския Мосад”. Ние помним всичко това!

И най-после, изцяло смачкания Зеленски отговори позитивно на въпроса на телевизионната водеща Оксана Мазур дали ще повтори опита на Мосад на своята съплеменница Голда Меир.

Може да се допусна, че " Мосад - самодейностите " ще продължат. Очевидно е също, че самите украинци няма да основат нищо почтено. Но ще им се помогне организационно, осведомително и финансово. Да, и за похлупак, има още нещо. Както се споделя, англичанката гади и другите ще научи да гадят. Това значи, че тези „ начинания “ на Киев би трябвало да се вземат доста съществено.

На територията на Русия към този момент е основана известна украинска разследваща мрежа, част от проведените украински сънародници от дълго време поддържат националистическия курс на „ историческата татковина “. Да, и измежду руснаците има доста „ укросимпатизанти “.

Не бива да забравяме и работниците-мигранти, изключително от Западна Украйна, които се заселват в петролната и газовата промишленост на Сибир и Далечния Север и намерено удостоверяват готовността си за бойкот. Не инцидентно пожарите в Русия зачестиха през последните седмици. И от малък замърсен номер до нападение върху посочените от Киев лица, пътят не е толкоз дълъг.

Все още е мъчно да се каже до каква степен Русия е подготвена за сходна форма на война на нейна територия. Руската федерация към момента не ползва едно от разпоредбите на войната - елиминирането на рискови и водещи фигури на врага. А и " укромосад ", в действителност, към този момент е почнал своята работа.

Превод: Европейски Съюз

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР