Едно от основните искания, с които принц Хари и Меган

...
Едно от основните искания, с които принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Меган Маркъл, предложенията към херцогинята и как може да спечели 100 милиона долара

Едно от главните претенции, с които принц Хари и Меган Маркъл напуснаха английския кралски двор, бе да са финансово самостоятелни. В следствие разбрахме, че тази самостоятелност се отсрочва, тъй като принц Чарлз одобри да поеме битовите им разноски за първата година.

Ние пък нямаме никакви подозрения, че херцогът и херцогинята няма да изпитват финансови усложнения, когато към този момент публично не са под крилото на кралския двор. Най-малкото тъй като добре знаят по какъв начин да печелят сърцата на хората, а и имената им продават повече от добре.

Засега Хари и Меган не са оповестили или удостоверили публично нито един план, с който ще припечелят в идващите месеци. Но предложенията са доста, и то за много съществени суми.

Според Саймън Хък, един от огромните специалисти в областта на връзките с обществеността и притежател на ПР организация, той и екипът му са били " наводнени " от оферти към Маркъл за реклами и присъединяване в разнообразни продукции. А за някои от тях хонорарът е седемцифрена сума.

Хък пресмята, че в случай че брачната половинка на принц Хари се съгласи с всички тези оферти, тя може да изкара цели 100 милиона $, написа FOX News.

Той обаче е безапелационен, че това няма по какъв начин да се случи, тъй като Меган не би си разрешила да взе участие в елементарни реклами на парфюм или прахуляк за пране да вземем за пример. Просто не би било добре за имиджа й.

Вместо това, Маркъл ще подпише контракт за книга и телевизионно предаване, ще продуцира. Или най-малко такива са догатките на ПР специалиста. Неслучайно назовават съпрузите " младите Обама " - млади, харизматични, познати на целия свят и с огромно въздействие. Нищо чудно след години да станат и милиардери.

Хък още веднъж загатна за взаимната работа на кралската двойка с Netflix по вероятен документален филм, а ние нямаме самообладание най-накрая да получим изясненост за бъдещите креативен проекти на херцога и херцгоинята. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР