Едно от огромните предимства на всички джаджи на Аpple, включително

...
Едно от огромните предимства на всички джаджи на Аpple, включително
Коментари Харесай

По-бавен ли ще е iPhone 12 от конкуренцията

Едно от големите преимущества на всички джаджи на Аpple, в това число iPhone, е съществуването на хардуерни съставни елементи, които са особено направени за iOS и останалите системи на компанията.

Производителите на устройства с Android компенсират тази разлика с по-мощни на доктрина платки и повече оперативна памет.

Обикновено " магията " на Apple е задоволителна, с цел да обезпечи оптимално бърза работа на моделите iPhone, макар по-малката RAM памет, на която компанията залага за iPhone, само че тази година се случва нещо нетипично.
 Снимка 487961

Наскоро от Twitter акаунта L0vetodream разкриха, че тази година Apple има намерение да не ъпгрейдва RAM чиповете в iPhone 12 от тези на iPhone 11 и още веднъж по-достъпните като цена модели ще са с 4GB RAM.

В същото време най-мощният модел в лицето на iPhone 12 Pro ще получи ъпгррейд до 6GB.

Това е два пъти по-малко от дванайсетте гигабайта RAM, които предлага хай-енд модела на Samsung - Galaxy S20 Ultra. Слуховете към Galaxy Note 20 също свидетелстват за сходни индикатори.
 Samsung Galaxy Note 20 и какво да чакаме от новия модел на марката
Какво да чакаме от Samsung Galaxy Note 20

Задава се един огромен и мощен смарт телефон

Невъзможно е на този стадий да се отсъди акуратно дали по-малкото RAM в тазгодишните iPhone модели ще окаже съществени разлики в представянето на телефоните на Apple по отношение на конкурентни модели.
 Снимка 488111

За момента избираме да имаме вяра, че разликите при Apple ще бъдат обезщетени със супер мощен чип, който би трябвало да се споделя А14.

Очакванията са, че той ще разполага с към 15 милиарда проводника в себе си, което е съвсем двойно повече от проводниците в миналогодишния А13.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР