Едно от новите попълнения на ЦСКА - португалецът Андре Монтейро

...
Едно от новите попълнения на ЦСКА - португалецът Андре Монтейро
Коментари Харесай

Укра впечатлен от червените фенове, обяви кога ще е готов за игра


Едно от новите попълнения на ЦСКА - португалецът Андре Монтейро - Укра, съобщи пред формалния уебсайт на клуба, че желае да реализира доста триумфи с отбора и да стане част от славната история на " алените ". Португалецът показа, че е доста удовлетворен от прехвърлянето си в ЦСКА и обстоятелството, че клубът му гласоподава доверие.

Той разкри, че двамата му сънародници в отбора - Рубен Пинто и Тиаго Родригес, доста му оказват помощ с акомодацията и са му разказали за българското състезание. 29-годишният състезател разгласи, че лека-полека се включва в заниманията дружно със съотборниците си, само че чака след 2 седмици да бъде подготвен и да тренира наедно с тях.

Андре Монтейро описа за какво е именуван Укра. Като дете той е имал руса коса и един от треньорите му е споделил, че наподобява на украинец и му декларирал, че ще го назовава Укра в резюме.

Португалецът е впечатлен от почитателите на " алените ", които го посрещнаха с бурни аплодисменти на " Армията " преди контролата с Царско село и даде обещание, че ще направи всичко допустимо, с цел да ги радва.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР