Едно от новите попълнения на Левски - Холмар Ейолфсон, е

...
Едно от новите попълнения на Левски - Холмар Ейолфсон, е
Коментари Харесай

Левски взел под наем ново попълнение за срок от 4 години - играчът обяви причината

Едно от новите попълнения на Левски - Холмар Ейолфсон, е чартърен на “Герена” от израелския Макаби Хайфа за идващите 4 години. Това твърди бранителят пред исландското издание mbl.is.

Споразумението е подписано по този метод, защото израелците са желали един милион евро, с цел да продадат на сините исландския национал, само че управлението на българския клуб не е било склонно да ги заплати.

" Новият треньор искаше шестима легионери, които самичък да си избере. За мен Макаби настояваше да прибере 1 милион евро, това бе цената ми. Но това беше доста мъчно да се случи в заключителните дни от трансферния прозорец. В последна сметка решението бе да бъда пратен за 4 години чартърен ", съобщи Ейолфсон.

Той бе притеглен в клуба първоначално от 2016-а от Розенборг, като за него са били платени 1 милион евро. Сега бранителят се надява, че с представянето си в Левски ще направи по този начин, че още веднъж да се завърне в националния тим на Исландия. Бранителят има 6 мача за родината си.

В квалификациите за международното състезание в Русия той е бил викан в състава 5 пъти, само че нито един път не се е появил в игра.

" Развълнуван съм от новото предизвикателство. В Левски са устремени да реализират огромни неща. Клубът е привлякъл положителни играчи, взел е за треньор италианеца Делио Роси. Личната ми цел е да играя добре. Ще се постарая да го направя по този начин, че да се върна в националния тим ", съобщи Ейолфсон, който за последно бе на терена за Исландия на 28 март тази година. Тогава викингите победиха с 1:0 Ейре като посетител в другарска среща.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР