Едно от новите попълнения на Черно море - Петър Босанчич

...
Едно от новите попълнения на Черно море - Петър Босанчич
Коментари Харесай

Нов в Черно море: Това е добър клуб и правилна стъпка за мен

Едно от новите попълнения на Черно море - Петър Босанчич даде изявление в родината си, в което приказва за задачите на " моряците ", прекосяването му в тима, началото на шампионата в България и престоя си в Украйна.

" Трансферът стана бързо. Дойдох още при започване на подготовката, а шампионата стартира малко по-рано. В първия мач празнувахме успеха против Локомотив от София. Така че мина добре. Отборът е добър, от дълго време е дружно, треньорът също. Черно море е постоянен клуб в България, непрекъснато в горната част на таблицата. Правят и доста изходящи прехвърляния, като последният беше прекосяването на Пабло Алварес в Риека. Мисля, че това е добър клуб и добра стъпка за мен. Във всеки случай се надявам всичко да е наред.

Имаше промени в тима. Тимът остана без две крила и не съумя да завоюва борбата с Ботев Пловдив за място в европейските клубни шампионати. Отборът обаче непрекъснато е в горната част на таблицата и задачата е присъединяване в Европа. Започна добре и се надявам да продължи по този начин.

След като напуснах Украйна, имах потребност от половин сезон, с цел да играя и да се върна към живота и това ми беше предоставено в Широки Бриег. Играх, получих това, от което се нуждаех, само че за жалост резултатът не беше най-хубавият. Надявам се, че Широки бързо ще се стабилизира и ще се върне на пътя на славата в Босна ", разкри Босанчич.
 Трима от Черно море пропущат семейството на Славия
Трима от Черно море пропущат семейството на Славия

Най-близо до завръщане е Евгений Сердюк
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР