Едно от нещата, заради които зрителите симпатизират на рускинята Виктория

...
Едно от нещата, заради които зрителите симпатизират на рускинята Виктория
Коментари Харесай

Виктория Капитонова: Още не съм сгодена


Едно от нещата, поради които феновете симпатизират на рускинята Виктория Капитонова е фактът, че непрекъснато усъвършенства уменията си да комуникира на български. Разбира се естествената й хубост, в комбиниране с дяволития й взор, също не са за занемаряване.

 

Тази пролет тя още веднъж е част от хитов тв формат – готви с Къци Вапцаров, Деси Цонева и брачната половинка на експрезидента Деси Плевнелиева в „ Хелс Хитчън “. Отбелязва, че не е имала никакви съмнения дали да взе участие в „ Кухнята на пъкъла “. Предложението да се включи й посочило недвусмислено, че към този момент е една от звездите на България. Не се опасява нито от неприятните мнения по неин адрес, нито пък от това, че може да отпадне.

 



Започнала да готви, откогато пристигнала в България през 2011 година и станала независима. Дотогава татко й й се смеел, че не може да обели едни картофи даже. Миналата година си е ходила в Русия и е безапелационна, че никой там не поддържа войната в Украйна.

 

Твърди, че колкото повече гледа по какъв начин се показва новият ерген Евгени Генчев, толкоз повече му симпатизира. Момичетата също се повтарят с претендентките от „ Ергенът 1 “. Категорична е, че в случай че бе измежду участничките във втория сезон на риалитито, щяла да направи всичко допустимо да се добере до Евгени Генчев и още веднъж да излезе като победител.

 

След присъединяване й в „ Ергенът 1 “ към този момент е доста по-внимателна в това, което споделя и прави. Приема държанието си в предаването като опит, а не като неточност.

Не е получила парична премия като победителка в риалитито, а и не й е била обещавана такава.

 

По мотив фотографията отпреди време, на която се появи с годежен пръстен на ръката си, Капитонова прецизира, че не е сгодена, а фотографията е била просто рекламна. Никога досега не е получавала предложение за брак, а и счита, че към момента й е рано да е фамилна жена. Смята да изчака най-малко още 2-3 години.

 

Не крие, че обича подаръците и не се срами да ги получава. Трогват я най-много непредвидените дарове. Джипът, който кара и до през днешния ден й е подарък, а жилището, което населява е на родителите й. Получавала е неприлични оферти, само че в никакъв случай не ги е приемала.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР