Едно от нещата, с които свързваме идващите празници освен подаръци

...
Едно от нещата, с които свързваме идващите празници освен подаръци
Коментари Харесай

Как да се спасим от преяждане и стомашни проблеми по празниците?

Едно от нещата, с които свързваме идващите празници с изключение на дарове е и храната. Толкова доста храна. Навсякъде. И всичко е доста вкусно. За жал много хора страдат от преяждане по време на празниците и изпитват дискомфорт в стомаха. Още по-тъжно е, че някои стигат и до болница. В тази публикация ще споделим някои изпитани способи, които успокояват стомаха, както и техники на хранене, посредством които няма да преядетге.

Пийте чай от мента
Какви са 5-те МИТА по отношение на празничното НАПЪЛНЯВАНЕ
Отново е най-хубавото време от годината – коледните и новогодишните празници. Освен с положително въодушевление, дарове и обичани хора, година..

Ментовият чай успокоява стомаха. Разбира се, никой не споделя да изпиете чаша чай откакто сте се наяли. Важно е също по този начин да видите дали ментата ви понася - има хора, които имат нетърпимост към дадени билки. Пиенето на ментов чай заран или денем ще успокои раздразнения корем. Все отново цялата тази храна е потрес за организма. 

Избягвайте храни и усети, които нервират стомаха ви

Люто, подправки и прекомерно мазните храни обичайно са неща, които нарушават салдото на стомаха. Все отново има хора, които имат нетърпимост и към други храни. Внимавайте с това какво ядете и от какъв брой. Може да обичате люто, само че в случай че по-късно ще имате болки, дали си коства удоволствието? Зелето и бобът също не понасят на множеството хора. 

Яжте отмерено и с почивки
Ако желаете да се предпазите от КРАДЦИ по време на празниците, запомнете тези 3 неща
Покрай празниците крадците се засилват и изобретателността им няма граници. Те плъзват по молове, търговски центрове, градски трансп...

Знаем, че на коледната софра всичко наподобява вкусно. Хапвайте отмерено и не прекалявайте с дадените ястия. Ако знаете, че има салата, предястие, сухи мезета, главно и десерт и желаете да опитате всичко, то не е добра концепция да се тъпчете с ядки. Хапвайте отмерено и си давайте отмора сред ястията. Не ядете за норматив на масата. Яжте постепенно, дъвчете добре храната, с цел да не натоварите стомаха. Направете отмора сред предястието и главното и по-късно преди десерта. 

Пийте диджестив 

Има извънредно доста диджестиви, които могат да оказват помощ с храносмилането и да понижат чувството за тежест след щедро хранене. Вижте кое е най-хубавото за вас. Малка ракия или уиски или шот Jegermaster от време на време правят чудеса. Други хора се усещат добре откакто изпият едно кафе. 

Това са нашите препоръки за това по какъв начин да се справите с преяждането и стомашните проблеми по Коледа. 
Наздравици без щета за фигурата по празниците. Възможно е!
Диетоложката Дженифър Брунинг е показала метод да отпразнуваме Нова година и да прекараме зимните празници, без да навредим на фигурата...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР