Едно от нещата, което все повече търсим при избора на

...
Едно от нещата, което все повече търсим при избора на
Коментари Харесай

Бързи и яростни с Calvin Klein Jeans

Едно от нещата, което от ден на ден търсим при избора на облекла, е комфортът, който ни обезпечават, както и тяхната функционалност. Разбира се, щипка оригиналност към някоя класика постоянно е преимущество. Точно по тази причина не беше мъчно вниманието ни да бъде приковано от черното кожено яке от новата сбирка на Calvin Klein Jeans . Всяка инвестиция в него си заслужава, тъй като е от тези basic неща, които всяко съвременно момиче би трябвало да има в дрешника си.

Денимът и суитшъртите от сбирката също са в must have листата ни, като този сезон от марката ни придвижват в 70-те години на предишния век в Ню Йорк, въодушевени от класическата мото визия с непокорен привкус. Във време, в което ни се постанова да понижим темповете и пътуванията, модата и филмите ни оказват помощ да си набираме онази доза адреналин, от която от време на време имаме потребност, с цел да избягаме от всекидневието си. Тази зима го вършим с помощта на Calvin Klein Jeans, марката, която ни приканва непринудено да се слеем с ритъма на модерната, провокативна и младежка ДНК, присъщи за нея.

И тъй като всеки подробност е от голяма важност, харесваме светлоотразяващите детайли и циповете на показ, които са добавени към другояче типичен цветове като черно и бяло. Ако към този момент сте нетърпеливи да си грабнете нещо от сбирката, незабавно ви споделяме, че тя към този момент е налична в магазините на Calvin Klein в Paradise Center и Serdika Center в София.

С поддръжката на Calvin Klein

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР