Едно от най-важните неща, за които да се погрижим преди

...
Едно от най-важните неща, за които да се погрижим преди
Коментари Харесай

Сигурност и спокойствие по време на пътуване с топ роуминг план

Едно от най-важните неща, за които да се погрижим преди пътешестване в чужбина, е по какъв начин да останем свързани с близки и другари на рационални цени.
Решението за това откриваме в актуализирания роуминг проект от А1 – . Благодарение на по-изгодните условия освен можем да сме спокойни, че ще останем свързани с околните си, без значение в коя точка от над 130 дестинации по света се намираме, само че също по този начин ще сме сигурни, че вярно сме планували нужните за това средства.

Основната смяна в изискванията на Roaming Revolution е, че в Европейския съюз частните клиенти ще могат да употребяват националните си условия съгласно политиката за заслужено прилагане и няма да заплащат повече дневна такса.

Друга оригиналност е, че пътуващите към този момент ще бъдат таксувани на зона, а не на страна. Това изобретение ще улесни феновете на дългите пътешествия, включващи няколко страни в една зона, защото ще им разреши да заплащат единствено една дневна такса. По този метод ще могат авансово да плануват разноските си за мобилни услуги.
 iStock/Getty Images

Реактивационната такса за промяна на роуминг тарифен проект пък от своя страна напълно отпада. Вече е изцяло задоволително роуминг проектът да се задейства един път посредством SMS с текст „ ОК “ на къс номер 17280 за частните клиенти или през мобилното приложение Моят А1.

Преди да се отправите на идващото си странствуване, вижте и по какъв начин са разпределени страните по света съгласно петте зони на Roaming Revolution.

В Зона 1, която включва всички страни в Европейския съюз, дневната такса отпада и клиентите на А1 към този момент ще могат да се възползват от минутите и МВ-те съгласно националните си условия.
 iStock/Getty Images

Зона 2, включваща Македония, Сърбия, Турция и Англия, също предлага неограничени минути и 500 MB на ден против дневна такса от 4,99 лв..

Зона 3 се състои от 18 страни, в това число Швейцария, Черна гора и Албания, а против 9,99 лв. дневно пътуващите клиенти на А1 могат да се възползват от 500 MB на ден и преференциална цена от 0,59 стотинки на минута.

В Зона 4, включваща екзотични дестинации като Египет, Доминиканска република, Катар, Виетнам и още доста други, клиентите на телекома ще могат да се възползват от 500 MB и 1,99 лв. цена на минута за изходящи и входящи повиквания против дневна такса от 19,99 лв..

Зона 5 обгръща всички страни, които не са включени в останалите зони. В нея няма дневна такса, цената на 1 MB е 9,99 лв., а входящи и изходящи повиквания костват 2,99 лв. на минута.

Общуването по време на пътешестване е по-лесно и преференциално от всеки път, а удобството да управляваш роуминг услугите си, както и разноските за тях, е налично за всеки в Моят А1.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР