Едно от най-трудните и екстремни състезания по кайтсърф - Red

...
Едно от най-трудните и екстремни състезания по кайтсърф - Red
Коментари Харесай

Екстремната кайтсърф надпревара Red Bull Megaloop се завърна

Едно от най-трудните и рискови надпревари по кайтсърф - Red Bull Megaloop, се завърна след двугодишна пауза. 16 спортисти от 5 разнообразни страни се събраха Зандвоорт (Холандия), с цел да премерят сили с огромните талази и личните си благоприятни условия.

Всички 16 състезатели се изправиха пред нелеки условия по време на надпреврата, само че все пак съумяха да покажат най-хубавото, на което са способни. Те извършиха разнообразни трикове, които бяха оценени от комисия от съдии. За да доближат до крайното решение те вземат под внимание разнообразни фактори като височина, отдалеченост и жанр по време на осъществяването на тези трикове.

Победител в тазгодишното издание на Red Bull Megaloop стана Рос-Дилан Плеър, който получи 7.9 точки. След него на почетната стълбичка се подредиха Освалд Смит и Лес Уокър, надлежно със 7.6 и 7.47 точки.
 Red Bull Megaloop 2019 провокира сериозен интерес и измежду феновете. Повече от 8000 почитатели на кайтсърфа участваха на място, с цел да научат каква ще бъде развръзката от конкуренцията.

Това беше четвъртото издание на надпреварата от 2013 година насам. Предишните три се организираха през 2013 година, 2015 година и 2017 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР