Едно от най-свирепите съперничества в тениса явно е приключило. Сочените

...
Едно от най-свирепите съперничества в тениса явно е приключило. Сочените
Коментари Харесай

Серина за Шарапова: Поговорихме, паснахме си, смяхме се

Едно от най-свирепите съперничества в тениса очевидно е завършило. Сочените за огромни врагове Серина Уилямс и Мария Шарапова могат да бъдат в едно помещение без да прехвърчат искри! Дори в противен случай! Двете се смеят и си описват истории от предишното.

Разкритието направи самата Серина, откакто в обществените мрежи се появи фотография на някогашната ѝ колежка, застанала сред двете сестри Уилямс.

Кадърът е от бала в музей " Метрополитън " в Ню Йорк преди месец. И трите гранд дами на тениса получиха от специфичните предложения и минаха по аления килим с изключителните си тоалети.

Запитана за мнението ѝ за Шарапова часове след появяването на фотографията, Серина умерено отговори: " Имах удоволствието да я видя на бала. Тя е занимателна, поговорихме, паснахме си, посмяхме се. Говорихме си за тенис. Беше доста занимателно и ми беше прелестно ".

Serena Williams on Maria Sharapova: “I got a chance to hang out with her at Met Gala. She’s fun. We talked, we clicked, we laughed. We talked about tennis, and it was really, really fun, and I loved it.”

She even tagged her and everything… My mind is still blown.
— Max Gao • 高俊鹏 (@MaxJGao)

Сестрата на Серина - Винъс, показа, че двете са обсъждали ден преди събитието, че съжаляват, че рускинята е прекратила кариерата си през февруари 2020 година 4 години преди този момент някогашната номер 1 в международната класация и носителка на 5 трофеи от Големия шлем, призна за приложимост по нехайство на неразрешеното вещество мелдоний, поради което получи наказване да не взе участие в шампионати 2 години. При завръщането си тя по този начин и не съумя да бъде на познатото на почитателите равнище и реши да остави ракетата.

Venus Williams explains that great photo with Serena and Sharapova. Says the Serena and her miss Masha on tour. Amazing stuff:
— José Morgado (@josemorgado)

" И двете ѝ казахме, че сме си говорили за нея преди ден и че доста желаеме още веднъж да е на корта. Бяхме щастливи, че се срещаме. Прегръщахме се, смяхме се, разказвахме си истории и се снимахме най-после. Въпреки, че на корта дълги години сме се изправяли една против друга, връзките ни постоянно са се отличавали с почитание и обич ", добави Винъс.

Шарапова и Серина бяха двете огромни звезди в тениса при започване на 21-ви век. Рускинята има единствено 5 трофеи от Големия шлем, до момента в който Уилямс към момента се надява да завоюва 24-ата си. И до момента в който американката печелеше на корта, русокоската използваше ловко външния си тип, с цел да натрупа известност и пари.

Преди години Серина постоянно омаловажаваше достиженията на рускинята, като наблягаше, че тя е забавна най-вече с хубостта си, само че не и с играта си. Шарапова пък не пропускаше да употребява в " борбата " своята връзка не с кого да е, а с Григор Димитров. Сред тенис средите интензивно се шушукаше, че българинът е предпочел Мария, макар флирта със Серина. За в този момент тези информации не са доказани от нито един от самобитния любовен триъгълник, само че роденият в Хасково тенисист е в положителни връзки и с двете.

Снимка: Facebook/Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР