Едно от най-споделяните видеа в социалните мрежи през последните дни

...
Едно от най-споделяните видеа в социалните мрежи през последните дни
Коментари Харесай

Браво! 17-годишен земеделец стана хит в социалните мрежи

Едно от най-споделяните видеа в обществените мрежи през последните дни е на 17-годишно момче от Сандански. Иван Иванов самичък развива своята овощна градина. Той споделя, че в никакъв случай не се е тормозил от своите връстници и с горделивост приказва за заниманието си. Иван е твърдо решен да усилва насажденията.

„ От 7-8-годишен се занимавам със земеделие. Винаги ме е радвало и постоянно, като се занимавам с градини, това ме кара да се усещам добре ”, споделя Иван.

Той е възпитаник в 11-ти клас в Земеделската гимназия в Сандански. Щом свършат часовете, не отива в кафенета и заведения, тъй като мощно го влече напълно друго нещо. В близкото село Поленица Иван си има своя овощна градина, на която се е посветил напълно.

„ Много от приятелите ми са ми казвали: „ Ти пенсионер ли си? ”, „ Ти вманиачен ли си да се занимаваш с градина на тия години? ”. Хорското мнение за мен не важи. Важно е какво желае моята душа. Човек, в случай че се въздейства от хората, няма да стигне надалеч ”, посочва още Иван.

И по този начин, без да обръща внимание на връстниците си, Иван не стопира да поставя грижи за дръвчетата си. Те са 90 на брой и за всяко младежът поставя специфични грижи. Опитът му към този момент не е по никакъв начин дребен и младежът добре знае какво да прави през земеделската година, с цел да бере хубави плодове наесен, съобщи Нова тв.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ТУК
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР