Едно от най-рейтинговите предавания в родния ефир може да не

...
Едно от най-рейтинговите предавания в родния ефир може да не
Коментари Харесай

Спират едно от най-рейтинговите и харесвани предавания в родния ефир

Едно от най-рейтинговите излъчвания в родния ефир може да не се излъчва през тази година. " България Днес " научи, че съвсем несъмнено няма да има нов сезон на развлекателното шоу " Като две капки вода ". Предаването, в което звезди се превъплъщават в непознати облици и демонстрират музикални заложби, на 90% е навън от програмата на малкия екран, която го излъчва. По принцип до момента шоуто постоянно стартира в края на февруари, а участниците в него са обявени месеци по-рано. На този стадий няма никакви индикации, че " Капките " ще започват.

От " Нова “ към този момент започнаха да популяризират предаванията си за пролетта. В тях не попадат " Капките ", за разлика от " Кухнята на Ада ". Предаването на Виктор Ангелов се върти през половин час в малкия екран, както допреди година бе и с " Капките ". Продуцентът на предаването Маги Халваджиян не афишира нищо. В момента той води тежки договаряния дружно с брат си за новия сезон на " Господари на ефира ". Ако двамата не се спогодят с " Нова “, най-вероятно те ще спрат да работят с частната телевизия и всичките им излъчвания и сериали ще би трябвало да се излъчват другаде. От " Нова “ също мълчат по въпроса и заобикалят да приказват по тематиката " Халваджиян “.

Феновете на предаването, което разруши всички рейтингови ранглисти, се чудят и маят дали ще има нов сезон, който още веднъж да избие рибата. Предаването е изрично най-гледано у нас в праймтайма и с всяка миналата година става все по-успешно.  " Ще има ли отново " Капки "? Това е най-забавното предаване ". Нямам самообладание да стартира и да се седна и да се дръзвам на шегите на Зуека и Рачков ", питат се почитателите в обществената мрежа.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР