Едно от най-разпознаваемите имена в Смесените бойни изкуства - Джон

...
Едно от най-разпознаваемите имена в Смесените бойни изкуства - Джон
Коментари Харесай

Джон Джоунс: Няма нищо специално в Адесаня

Едно от най-разпознаваемите имена в Смесените бойни изкуства - Джон Джоунс продължава да не разпознава впечатляващ за него войник в лицето на Израел Адесаня.

Джоунс и Адесаня имат планувани значими дуели, в които ще пазят купите си в респективно полу-тежката и междинната категория на UFC. “Кокала” ще се бие късно през днешния ден против Доминик Рейес. Адесаня ще би трябвало да се оправи със кубинското чудовище Йоел Ромеро на 7 март.
В тирада пред репортерите малко преди UFC 247 в Хюстън, Тексас, Джоунс сподели, че не вижда нищо впечатляващо в нашумялата звезда.

“Той не е някакъв специфичен войник. За мен е елементарен човек, не виждам за какво всички приказват за него. Мисля, че целия му жанр, любовта му към аниме филмите и всички тези странни неща са занимателни за избрана фенбаза, само че аз бих му пляснал един пестник и бих отпратил това хлапе надалеч.” заканва се Джоунс.

Джоунс и Адесаня си дишат във врата от много време насам. Много критици считат, че конфликт сред двама им в тази епоха на UFC е неминуем. Израел започва полемиката като се закани, че след Андерсън Силва, той ще се прицели в различен исполин на Октагона - самия Джон Джоунс. Шампионът в горната дивизия на организацията отговори смело и двамата от време на време “дразнят” почитателите с подмятания за борба.

Президентът на UFC Дана Уайт призна, че конфликт сред Джоунс и Адесаня има капацитет да бъде голямо събитие. Уайт желае Адесаня да продължи да гради резюмето си като първенец в междинната категория на UFC, преди да се срещне с Джоунс. Това, несъмнено, не е гаранция поради непредсказуемия темперамент на спорта, в който се състезават двамата мъже.
View this post on Instagram
@ufc #UFC247

A post shared by Jon Bones Jones (@jonnybones) on Feb 7, 2020 at 8:42pm PST
И въпреки всичко, не може да се отхвърли, че Джоунс против Адесаня е евентуално запланувано или най-малко премисляно от всички страни, които могат да вземат участие. Въпросът е дали Джоунс ще чака задоволително дълго, с цел да показа Октагона с Адесаня или ще премине в тежката категория? Ако се има вяра на Адесаня, това няма да е съображение за терзание, защото той възнамерява да гони Джоунс даже в тази дивизия, в случай че е нужно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР