Едно от най-популярните телевизионни лица в света Аламанде Белфор разпуска

...
Едно от най-популярните телевизионни лица в света Аламанде Белфор разпуска
Коментари Харесай

Австрийският Хекимян се влюби в Родопите

Едно от най-популярните телевизионни лица в света Аламанде Белфор разпуска на Пампорово. Той е създател и водещ на спортни стратегии, извънредно издирван в утринните блокове на водещите тв канали във Виена, заяви marica.bg.

 

Аламанде за пръв път е в България. Тук той гостува на своя остарял другар - артиста Ави Бенеди, който от дълго време е изкушен от прелестите на Родопите. Белфор също е надълбоко впечатлен от българската планина и прелестните гледки от връх Снежанка. На път за Пампорово австриецът обиколил Асеновата цитадела, Широка лъка и Чепеларе.  

Освен тв водещ и Аламанде Белфор е хореограф, рекламно лице и част от светския хайлайф на Западна Европа. Той е наставник и жури на танцувалното шоу AUSTRIA NEXT TOP MODEL. 

Преди да си тръгне, Белфор ще вкуси от нощния живот на София с обиколка из настоящите клубове, тъй като е слушал забавни и впечатляващи разкази от приятелят си Ави. Самият Бенеди отхвърля да разкрие каква е повода за това посещение, само че загатна, че може би ще забележим взаимен негов план с госта му. 

До дни Ави пуска латино парче с Емик Ла Воз. Той е единствено на 20 години, само че песните му към този момент оглавяват чартове в Латинска Америка. Емик е от венецуело-колумбийски генезис. Майка му е кино продуцент и точно тя открива неговия гений и го предизвиква да влезе в света на музиката. През 2016 година на MUSA Awards в Маями, Съединени американски щати, Ла Воз получава премията за композитор на годината.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР