Едно от най-популярните телевизионни лица се връща в ефира на

...
Едно от най-популярните телевизионни лица се връща в ефира на
Коментари Харесай

Аделина Радева напуска Нова и се връща отново в БНТ

Едно от най-популярните телевизионни лица се връща в ефира на Българската национална телевизия. От началото на месец юни Аделина Радева ще е част от екипа на дирекция „ Информация " за вести и настоящи излъчвания на публичната телевизия.

„ Аделина Радева е потвърден публицист, създател и водещ на доста филми и телевизионни излъчвания. Всички познаваме работата ѝ, повече от 10 години е била част от Българска национална телевизия, постоянно е демонстрирала професионално отношение и доста се веселя, че одобри поканата ни още веднъж да се причисли към екипа. Това е поредна крачка към привличането на стойностни фрагменти, които имат вяра в идеята Българска национална телевизия и са подготвени да работят за нея ", разяснява Емил Кошлуков, общоприет шеф на малкия екран.

Водещата показа, че решението е взела решително и се радва да е част от плановете на публичната медия. „ Вълнувам се и се веселя, че още веднъж ставам част от Българска национална телевизия. Поглеждам пътя, изминат дотук и този, който следва и виждам другари. Благодаря от сърце за доверието и чакам с неспокойствие всичко ново ", показа самата Радева.

В идващите дни ще забележим Аделина в познатия й жанр, без да пести въпроси по най- значимите тематики. Тя ще се причисли към екипа на публицистичното предаване
„ Още от деня ", всеки работен ден по БНТ1.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР