Едно от най-популярните телевизионни лица се връща в ефира на

...
Едно от най-популярните телевизионни лица се връща в ефира на
Коментари Харесай

Аделина Радева се завръща в ефир

 Едно от най-популярните телевизионни лица се връща в ефира на Българската национална телевизия. От началото на месец юни Аделина Радева ще е част от екипа на дирекция " Информация " за вести и настоящи излъчвания на публичната телевизия. 

" Аделина Радева е потвърден публицист, създател и водещ на доста филми и телевизионни излъчвания. Всички познаваме работата ѝ, повече от 10 години е била част от Българска национална телевизия, постоянно е демонстрирала професионално отношение и доста се веселя, че одобри поканата ни още веднъж да се причисли към екипа. Това е поредна крачка към привличането на стойностни фрагменти, които имат вяра в идеята Българска национална телевизия и са подготвени да работят за нея ", разяснява Емил Кошлуков, общоприет шеф на малкия екран.

Водещата показа, че решението е взела решително и се радва да е част от плановете на публичната медия. " Вълнувам се и се веселя, че още веднъж ставам част от Българска национална телевизия. Поглеждам пътя, изминат дотук и този, който следва и виждам другари. Благодаря от сърце за доверието и чакам с неспокойствие всичко ново ", показа самата Радева.

В идващите дни ще забележим Аделина в познатия й жанр, без да пести въпроси по най- значимите тематики. Тя ще се причисли към екипа на публицистичното предаване

" Още от деня ", всеки работен ден по БНТ1.

Аделина Радева има близо 20 години опит като публицист, създател и водещ на радио и телевизионни излъчвания. Кариерата ѝ започва в ефира на радио FM+, била е сътрудник в Атина на стратегиите " Хоризонт " и " Христо Ботев " на БНР, радио Експрес и Deutsche Welle. Работи за ΑΝΤ1 Гърция и прави репортажи за Нова телевизия от гръцката столица. През 2008 година, след завръщането си у нас, стартира работа в Българската национална телевизия. Била е водеща на централната новинарска емисия " По света и у нас " (2011-2018), създател и водещ на публицистичното предаване " Още от деня " (2016-2017) и на утринния блок на Българска национална телевизия " Денят стартира " (2008-2011). Последните две години е част от екипа на " Здравей България " по Нова телевизия. Автор е на документални филми за събитията в Гърция за рубриката " В кадър ", на разнообразни телевизионни студия и изключителни излъчвания и на поредност от репортажи за новините и стратегиите на Българска национална телевизия.

Завършила е Държавния каподистрийски университет на Атина, компетентност " Комуникации и средства за всеобщо информиране ". Лице на доста благотворителни акции и начинания. Носител на награди и оценки в публичния и обществен бранш.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР