Едно от най-популярните мобилни приложения за разговори – Viber –

...
Едно от най-популярните мобилни приложения за разговори – Viber –
Коментари Харесай

Viber с обновен дизайн и двойно по-бързи чатовe

Едно от най-популярните мобилни приложения за диалози – Viber – трансформира дизайна си за да обезпечи усъвършенствано образно преживяване на потребителите. Освен това, информационната платформа ще усили два пъти скоростта за изпращане и приемане на известия, което ще направи диалозите по-естествени, елиминирайки момента на терзание от неналичието на отговор.



В момента, постоянно потребителите не са сигурни дали изпратеното от тях известие в действителност е отворено и прочетено, което води и до комплициране, когато отговорите закъснвяват. Затова в този момент Viber усъвършенства чат преживяването като освен форсира връзката, само че и по едно и също време с това прави допустимо потребителят да вижда всички табове с диалози и чатове с другари в усъвършенствания дизайн на прозореца.

Ускорената връзка има потребност и от нови принадлежности

Потребителите към този момент ще могат да виждат дали получателят е прочел известието по-бързо. ✓ значи, че известието е изпратено, ✓✓ указва, че известието е доставено на телефона на получателя и ✓✓, оцветени в лилаво, ще посочват, че получателят е видял известието.

За по-голям фокус и внимание върху наличието на известията, Viber ще разчита на по-светли и по-големи чат балончета, в които ще се вмества повече наличие, а потребителите ще виждат повече с един взор. Едновременно с това, когато получават фотоси или видеоклипове, потребителите ще ги виждат в по-голям и по-висококачествен формат в екрана за чат.

В допълнение, Viber ускорява криптирането от край до край, с което се трансформира в най-сигурното приложение за диалози.

" Това, което ни стимулира за непрекъснати нововъведения, е даването на извънредно информационно преживяване на милиони хора, които употребяват Viber всеки ден. Искахме да дадем на потребителите си нов замайващ тип на диалозите, който освен наподобява добре, само че и в действителност работи по-добре ", споделя Офир Айал, продуктов вицепрезидент във Viber, и прибавя: “Всичко, което вършим, се върти към това по какъв начин поддържаме връзка между тях и по какъв начин се свързваме между тях. Сега, без значение къде се намират по света, потребителите ще разполагат с най-бързата услуга без компромис със занимателно и образно преживяване в чата. "

Редизайнът на приложението към този момент е наличен за всички консуматори на iPhone, а скоро ще проработи и за Android устройства.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР