Едно от най-популярните издателства в света за туристически гидове и

...
Едно от най-популярните издателства в света за туристически гидове и
Коментари Харесай

Коя е страната на 2020 г.

Едно от най-популярните издателства в света за туристически гидове и литература, както всяка година, разгласява издание с най-хубавите дестинации за идната. Lonely Planet ни дава отговор на въпросите къде да пътуваме през 2020 година и за какво тъкмо там.
 Снимка 446488

За 15 -а година издателството показва годишния си гид, в който са упоменати освен топ 10 на страните и градовете за идната година, само че и дестинации, категоризирани по това какъв брой са налични, до каква степен екологично е прекарването ни там, къде е най-подходящото място за почивка с деца и други

Страната, озовала се преди всичко за 2020 година, е Бутан. Малкото хималайско кралство се слави освен с едни от най-щастливите хора в света, само че и с невероятната си хубост. Освен това Бутан е единствената страна в света, която всмуква повече въглероден диоксид, в сравнение с отделя - тя няма въглероден отпечатък.
 Снимка 452861

Догодина Бутан ще може да похвали с още нещо - ще бъде първата страна в света, в която цялата създадена страна ще е напълно органична. Ето и останалите 9 страни в гида на Lonely Planet за 2020 година:

Англия

Северна Македония

Аруба

Есватини

Коста Рика

Холандия

Либерия

Мароко

Уругвай
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР