Едно от най-оборотните заведения в Созопол - Елвис, което се

...
Едно от най-оборотните заведения в Созопол - Елвис, което се
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Елвис - лидер по дрога в Созопол

Едно от най-оборотните заведения в Созопол - " Елвис ", което се намира на централния плаж, се оказа, че мека на наркоразпространението, научи Lupa.bg.

Младежите обичат да вървят там, освен поради музиката, която е доста друга от известната за нашето Черноморие чалга, само че и за напитките и дрогата. Там хубавите млади дами и по-възрастни " коцкари " и напомпани батко, са в обилие. А споровете са постоянно срещано събитие, най-много под въздействие на алкохола и разнообразни вещества.

Оказа се, че в " Елвис " се популяризират най-вече разнообразни наркотични субстанции - всичко от кокаин и трева, та до синтетика, настояват ресторантьори от други близки заведения.

Разбира се, всичко това се знае и от органите на реда, без чието подпомагане нищо не може да се получи.

Много покрай " Елвис " е и нашумялото заведение " 365 ", което сега се стопанисва от един от водачите на агитката на Левски - Любомир Костадинов- Младежа, и негов съдружник. Там се събира и работи огромна част от фракцията на " София-Запад ", които неотдавна се замесиха в следващ скандал откакто пребиха цивилни служители на реда.

Оказа се, че свадата е на пиянска основа, само че това не се е разминало на футболните хулигани. Те са били предизвестени от служителите на реда, от които се употребяват с разнообразни защита, че в случай че има такива издънки и ще има по-крайни ограничения, свързани с бизнеса, споделиха за Lupa.bg хора от администрацията в община Созопол.

Между другото, Южното Черноморие съвсем е превзето от синята агитка и по-специално от " София-Запад ", която охранява огромна част от заведенията, както в Созопол, по този начин и в Несебър.

Именно по тези места могат да се видят доста от техните атрибути и знаци - татуировки, шапки " идиотки " и тениски с надписи " SW ".

Още по на юг - към Ахтопол, се оказа че е алена зона от доста време, като някой от оборотните заведения се стопанисват от последователи на ЦСКА, а от този летен сезон червени ултраси са на територията на Слънчев бряг.

По всичко наподобява, че териториите са разграничени.

Връщайки се към известното заведение " Елвис ", там един от шлагерите - и измежду личния състав, и измежду посетителите, са най-новите хапчета, които мъжката част се възползва да поставя в напитките или да ги дава на женската публика, която става много полово предразположен.

Оказа се, действието им е впечатляващо - на другата заран дамите не помнят нищо - от престоя в заведението, до своето прибиране и до събуждането сутринта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР