Едно от най-обичаните и усмихнати лица на bTV – Александър

...
Едно от най-обичаните и усмихнати лица на bTV – Александър
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се сбогува с „Преди обед“ в последното му издание за сезона

Едно от най-обичаните и усмихнати лица на bTV – Александър Кадиев, се сбогува публично през днешния ден със феновете и с екипа на „ Преди обед “, онлайн, след 2540 ефира, в последното издание на предаването за този сезон.

„ След 12 прелестни години в „ Преди обед “, пристигна моментът за мен да поема по нов път! Имам потребност от смяна, желая да основа нещо друго и да съм по-активен в театърa, да имам нови функции! Но, доста ви обичам и доста ще ми липсвате! “, бяха думите на Сашо, с които изясни решението си да поеме в посока отвън предаването.

Снимка: Преди обед

В продължение на съвсем 12 години Александър Кадиев и Деси Стоянова са водещи на „ Преди обед “. Всеки работен ден онлайн в ефир, един до друг, двамата се трансфораха в обичаната екранна двойка на стотици хиляди български фенове и дружно с екипа зад кадър изведоха предаването до най-висока гледаемост в своя часови слот.

Снимка: Преди обед

Последното издание на „ Преди обед “, преди екипът му да излезе в заслужена почивка до есента, бе меко казано прочувствено и занимателно. В искрено и доста персонално изявление, с основен воин Сашо Кадиев, той показа, че „ Преди обед “ е най-вълнуващото премеждие в живота му и решението да поеме по нов път е било извънредно тежко за него. „ Тук се научих, че фантазиите се сбъдват, научих се да ставам рано, само че не и да стигам в точния момент. Имах доста триумфи, направих и доста неточности, само че се поучих от тях, уповавам се! “, сподели той в типичния за него жанр.

Снимка: Преди обед

Веселите мемоари в ефир се редуваха с непредвидени изненади, откровения, усмивки и сълзи. Голяма част от петъчните посетители се оказаха безусловно „ не по сюжета на Сашо “ и неслучайно провокираха огромна наслада и същинска изненада за него. Екстравагантната актриса и певица Мила Роберт „ сякаш инцидентно “ поздрави основния воин с „ Ода за Сашо “, а появяването на Мариан Бачев в студиото провокира мигновена подготовка по правоговор и артикулация, с цел да схванат феновете, че точно артистът е наставник на двойката и техен преподавател по техника на говора през годините.

Снимка: Преди обед

Веднага след отмора от море, в „ Преди обед “ дойде и Николаос Цитиридис, с който Сашо към момента има неуредени сметки от вида „ кой е по-по-най “ във връзка с излъчвания и студия. Без да се колебае Сашо незабавно откликна на предизвикването на Николаос да излязат на поляната пред bTV и да се изправят в почтен и несъмнено, комичен „ воден двубой “.

Снимка: Преди обед

Легендата Васил Найденов също бе част от „ прощалния и предваканционен “ епизод на „ Преди обед “ и в звук с всеобщото въодушевление, не пропусна да пожелае на Сашо доста благополучие и триумфи отсега нататък: " Саше, желаем ти да имаш страховит сценичен, кино и всевъзможен креативен триумф, и съм сигурен, че ще станеш тотална звезда! ".

И като става дума за Александър Кадиев, нямаше по какъв начин да бъдат пропуснати и „ неговите не малцина дами “. Дъщеричката му Катя се включи с очарователно видео и признание в обич, което развълнува освен Сашо, само че и целия екип. Великолепната му майка – актрисата Катерина Евро го изненада напряко в студиото с баница и букет цветя, а някогашната му жена – Таня, се включи във видео с потвърждението, че откогато не са дружно са още по-добри другари: “Винаги се интересува по какъв начин се усещам, къде съм, имам ли всичко належащо, имам ли пари. Да не повярваш, праща ми пари! “, пошегува се тя.

Снимка: Преди обед

На живо се появи и ослепителната сегашна половинка на Кадиев – Ивелина Чоева, на която артистът предложи брак по Коледа.

Александър Кадиев се раздели с сътрудниците и феновете със сълзи на очи и необятна усмивка, и с уверението, че вратата към bTV остава отворена за него! На финала Деси Стоянова му подари доста персонален подарък – албум със занимателни техни фотоси през годините, а хората от екипа влязоха за прегръдка, облечени с тениски с лика на Сашо.

Любимото предаване „ Преди обед “ се завръща с нов сезон през септември, а кой ще заеме мястото до Деси Стоянова, ще стане ясно напълно скоро!

Дотогава, всеки делник до края на юли и през август, в часовия слот на предаването bTV ще излъчва повторения на най-хубавото от „ Преди обед “ през сезона.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР