Едно от най-неприятните неща за една жена е да има

...
Едно от най-неприятните неща за една жена е да има
Коментари Харесай

Топ 3 на зодиите, от които мъжете лъжат най-много

Едно от най-неприятните неща за една жена е да има до себе си мъж, който лъже и мами. Колкото и да ни се желае да повярваме, те мъчно се трансформират, изключително в случай че измамите са им в кръвта от раждането.

За това кои са тези мъже, които не са почтени с половинките си, можем да разберем доста елементарно и тъкмо от зодиакалните знаци.

За да не се чудите повече, представяме топ 3 на зодиите, от които мъжете лъжат най-вече.

Близнаци

Мъжете Близнаци са „ най-хлъзгави “ представители на мощния пол в зодиака.
Жените просто не би трябвало да имат вяра в думите им прекомерно доста, тъй като все в миналото ще се разочароват. Те са доста словоохотливи и занимателни, само че някак съумяват да заблудят и подведат дамите по отношение на своите скрити секрети. В същото време тези мъже са склонни да популяризират непознатите секрети и даже да ги „ украсяват “.

Риби

Мъжете от зодия Риби са собственически настроени към половинката си и са доста ревностни. Те в някаква степен наподобяват на Лъвовете в това, че са склонни да излъжат и излъгват партньорката си без да се усетят или да се замислят какъв брой доста ще я наранят. Мъжете от този знак постоянно дават мотиви за ревнивост на обичаната си, просто тъй като доста им проличава, в случай че някоя друга жена ги притегли по някакъв метод.

Лъв

Мъжете от този зодиакален знак имат в действителност голямо его и постоянно са жадни за внимание. Те могат без да желаят (от чиста суета) да преминат границите на лоялността и да излъгват половинката си, без даже да си дадат сметка за това, което вършат. Въпреки че може да си мислите, че сте в сигурност с сътрудник от зодия Лъв, най-малко във връзка с изневери, то истината е, че той все се оглежда за нова „ плячка “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР